resim
Rıdvan Dilmen
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:61
Uyruk:Türkiye
  • 3496
    sevgili rıdvan bilmiyorum buraları okuyor musun, lakin okuyorsan neden "evet" propagandası girişimine karşı çıkıldığını bir kez daha ben hatırlatayım.
    misal arda, burak sadece bu işin içinde olsalar şahsen onlara lafım olmazdı lakin sen türkiye futbol federasyonu başkanlığına aday olacağını açıklamış birisin. bu makama aday olabilmenin için recep tayyip erdoğan'ın onayı lazım. peki bu onay nasıl alınır?
    hidayet türkoğlu örneğine bakalım. hali hazırda türkiye basketbol federasyonu yönetmeliklerine göre başkanlığı kanunsuzdur. çünkü nba günlerinde orlando magic forması giyerken doping cezası almış, nba yönetimi 20 maç oynamama cezası vermiş ve fiba da 6 aylık bir ceza kesmişti.
    --- spoiler ---

    türkiye basketbol federasyonu'nun sitesinden 23 eylül tarihinde yayınlanan ‘başkan adaylığı ile ilgili hususlar' başlıklı yazının c maddesinde şu yazıyor: tahkim kurulu, genel müdürlük ceza kurulları veya spor federasyonlarının ceza veya disiplin kurullarınca son beş yıl içerisinde bir defada üç ay veya toplam altı ay hak mahrumiyeti cezası almadığına dair beyanı.”
    --- spoiler ---

    bu kadar açık bir maddeye rağmen hidayet türkoğlu tek başına recep tayyip erdoğan'ın işareti ile seçilindi.
    sen şimdi diyorsun ya ben şahsi fikrimi söyledim. hayır sen sana ileride tff başkanlığına gidecek yolda bir adım attın. bak ahmet çakar'ın evet videosunu takan var mı? mhk başkanlığına aday olsa bak o zaman tepki görür lakin adam beyaz tv'de yorumculukla yetiniyor.
    yani rıdvan yeme bizi. bu arada son dönemde eski futbolculara bugünün değeri ile fiyat biçmeye başladın ya. tüm kağınılar arasında biraz daha hızlı bir kağını olduğun için farklı olman seni 50 milyon dolar etmene yetmez. bakınız tuncay şanlı'ya nasıl boyunun ölçüsünü aldı ingiltere'de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın