resim
Emin Bayram
Takım:Westerlo
Mevki:Stoper
Yaş:22
Boy:1.92
Uyruk:Türkiye
  • 1753
    sahibi çok koyu galatasaray taraftarı olan oktay ercan’ın sahibi olduğu westerloya transfer olduğu söyleniyor. oktay ercan’ın galatasarayı mağdur etmek isteyeceğine inancım sıfır. o yüzden westerloyla win win anlaşması yapılacaktır. 4 milyon + sonraki satıştan %50 pay gibi. gerçekçi olmak gerekirse emin bizde 4. bilemedin 3. stoper olarak ne kadar forma şansı bulacak ki iyi bir avrupa takımına transfer olsun. westerloda iyi oynarsa tüm avrupa takımlarının gözü o ligte o yüzden çok daha kolay transfer olabilir. yok olmadı westerlonun ödediği ücretle çok rahat geri alabiliriz emini. o yüzden sakin olmak lazım.
  • 1757
    bonservisinin yarısı için 4 mikyon harika para.

    yok kasımpaşa yasin özcan için 10 istermiş, yok rize emirhan topçu için 8’den kapıyı açarmış da bilmem ne. bu rakamlar bizim ülkemiz için geçerli. yabancı takımların türk oynatma mecburiyeti yok ama bizim var. o sebeple yerli oyunculara balon fiyatlar ödemek zorunda kalıyoruz.

    biz balon rakamlara alıyoruz diye avrupa takımları aynı parayı vermez. çağlar söyüncü bu ülkeden 8 milyona ayrıldı. ozan kabak 11’e gitti. her ikisi de az çok avrupa kariyeri yaptı. emin’in bu iki oyuncudan daha kaliteli olduğunu düşündüren ne tam olarak?

    kaldı ki emin öyle abartıldığı kadar iyi oyuncu çıkar da 15 civarına transfer yaparsa 10-11 gibi rakam kazanmış oluyorsun. ama gel de alt yapısından arda turan dışında iyi oyuncu çıkmamış galatasaray taraftarına her oyuncunun wonderkid olmadığını anlat.

    sahi regen modric atalay babacan ne oldu?
  • 1759
    yuzde 50'sini 4 milyon avroya satabildiysek, satan yöneticinin alnından öpmek lazım. takımın 4. stoperi, bir tane şampiyonlar ligi veya uefa maçı yok, standart bir oyuncu. çok iyi satış olur. burada ve televizyonda yangın yapanlara bakmadan tamamlanmalı transfer.

    emin galatasaray'da en fazla 15 maç oynar seneye, o da kupayla beraber. ve 4 milyon avro (yarısına) az bulunuyor. bu arada geçen sene şampiyonlar ligi gruplarından çıkan takımın sag bekine 10 milyon avro çok görülüyor. inanılmaz.
  • 1760
    jelert gibi doue gibi isimler örnek verilerek olası satışı eleştirilen futbolcu. bana kalırsa bu önermeler son derece yanlış. iki isim de altyapısı düzgün, avrupa'da her zaman iş bulabilecek ülkelerden çıkan futbolcular. jelert 21 yaşında olmasına rağmen senelerdir takımında oynuyor, kendini ispat etmiş ve şampiyonlar liginde boy göstermiş bir isim. doue ise daha kısıtlı süre almasına rağmen rennes akademi ürünü, işlenebilecek bir isim.
    emin'e gelecek olursak ben son dönemde galatasaray'da hatta türkiye'de kariyerini en iyi düzenleyen isimlerden biri olarak görüyorum. senelerdir alt lig üst lig demeden mücadele ediyor. yalnız bu tecrübenin büyük kısmı türkiye alt ligi. son dönem westerlo ile belçika'da iyi işler yapsa da belçika'dan yana yakıla teklifler gelmediğine bakarsak bizim kadar değer biçilen bir isim olmayabilir. ben emin'in bu sene rotasyona girerek ilerleyen yıllarda formayı alıp iyi işler yaparak daha üst seviye bir takıma satılmasını istiyorum. en kötü ihtimal 1 sene kiralık olarak gönderilip seneye olası satış, abdülkerim'in olası düşüşüne göre yönetmek iyi olacaktır. fakat oyuncu ısrarla gitmek istiyorsa çok zorlamak da mantıklı değil. ama 2-3 milyona göndermek tabi ki kabul edilebilir bir şey değil. ben sonraki satıştan yüzde 50 paya filan da okey değilim. çok isteniyorsa satış payını düşürerek 6-7 milyon euro bandına gönderilmesi hiç yoktan iyi olabilir diye düşünüyorum.
  • 1761
    3 tane stoperi olan ve şampiyonlar ligine de kalınırsa sezonda yaklaşıp 60 maç oynayacak bir takımda forma şansı bulamayacağını düşünerek gitmek istediği iddia edilen futbolcu.

    -iddialar doğru ise- cehenneme kadar yolu var. güle güle güzel kardeşim. 60 maçlık sezonda, geçen sezon stoperlerin sakatlık, ceza vs derken en az 10 maç kaçırdığı göz önüne alındığında, en az 20 maç oynayacağı ayan beyan ortadayken, altyapı kontenjanından avrupa kadrosunda banko olacağı bilindiği halde, bonservisi veya aldığı paraya bakmadan formayı hak eden veren bir okan buruk takımı yönetirken gitmek istiyorsa defolup gidebilir. böyle korkaklar için zerre üzülmüyorum.
  • 1762
    avrupanın gözde kulübelerinden birisi haricinde bonservisinin yarısı için 4 milyon euro istemek en güzel tabirle enayiliktir.

    bugün emin gibi potansiyeli olan, oynama alışkanlığı kazanmış genç bir stoperi transfer etmek için anadolu kulüpleri size kaçtan kapak açarlar? bir düşünün bakalım.

    hele hele türk oyuncu transfer etmekte zorlandığınız, anadolu takımlarının organize ittifaklarında size vermek yerine kuş simgeli takımlara oyuncu verdiklerini de ekleyin.

    emin ve yunus gibi oyuncuları iyi bir bonservis bedeli almadan yollamak enayiliktir. nokta.
  • 1768
    potansiyel tavanı metehan’dan çok daha düşük, avrupa’nın sıradan bir liginin çok sıradan bir takımında ortalama bir performans göstermiş vasat türk stoperimiz. söylenmek, saldırmak için bahane arayanların ortaya attığı konulardan bir tanesi. 4 milyon euro ve bir sonraki satıştan yüzde 50 pay emin bayram gibi galatasaray’daki şansı sıfır olan bir futbolcu için çok iyi bir anlaşma. bu anlaşma ile 2023 yazında erden timur kontrolünde gitse idi, “satış yapmayı da beceriyoruz artık, helal olsun erden timur” denilecekti. bu sene farklı isimler satışını yaptığı için, dümdüz bir oyuncuya 10 milyon euro değer biçiliyor ve konuşulan tutarlar beğenilmiyor. isim fanatizminden başka hiçbir şey değil ama galatasaray’da yeni moda bu: doğru yanlış her şeyde yönetimi eleştirmek, istifaya davet etmek. alışmam lazım sanırım.
  • 1769
    çok daha fazla resmi maça çıkmış, şampiyonlar liginde başarılı performansı olan, danimarka milli takımının as oyuncusu elias jelert için 10 milyon euro fazla diye yangın yapılırken diğer yandan yüksek seviyede maç oynamamış, uluslararası maç tecrübesi olmayan, tavanı aşağı yukarı belli aynı yaştaki emin bayram için 4 milyon euro + %50 sonraki satıştan pay şeklinde anlaşma az diye yangın yapılıyor.

    ayrıca jelert'in avrupa birliği vatandaşı olması sebebiyle avrupanın büyük liglerinde yabancı kontenjanında olmadığını, ingiltere'deki çalışma izni mevzusu için uygun bi oyuncu olduğunu, bu sebeple gelecekte büyük bir bonservis getirme potansiyeli taşıdığını da ekleyelim.
  • 1770
    bir 4. stoperin normal şartlarda senede çıkacağı mac sayısı bellidir. emin bayram'ı bu sene 4. stoper yaparsanız seneye 4 veren de bulamazsınız. kiralar durursanız da sonunda bedavaya gider, öyle kalırsınız. kaldı ki emin son derece sıradan bir oyuncu. türkiye'den talibi varsa siz de bir anadolu takımı gibi 10 milyon çekersiniz ama emin'i kulübede çürütmek aptallık, 10 milyon avro falan teklif beklemek daha büyük aptallık. 4 milyon avro makul ve yüzde 50 ile beraber gayet guzel satış olmuş. başta cenk ergün ve ibrahim hatipoğlu olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederim 4 milyon + yüzde 50 paya satıldı haberleri doğruysa. böyle satışları daha sık yapmamız lazım.
  • 1771
    yarısını 4 milyon euroya sattığımız oyuncu. bu bile elias jelert transferini ne kadar uyguna yaptığımızın göstergesi.

    emin son iki yılda şampiyon olan takımımızın as parçası olsa, geçen sene şampiyonlar ligi'nde gruptan çıkarken tüm maçlarımızda ilk 11 oynasa ve milli takıma kadar yükselse henüz 21 yaşındayken 9 milyon euroya satar mıydınız?
  • 1772
    4 milyon bonservis bedeli ile transferi gündemde olan stoperimiz. 4 milyon euro emin için mevcut şartlarda az değil ancak 5 veya az üstü olsa güzel bir yemeğin üstüne damağı ferahlatan bir tatlı gibi olurdu. sonraki satıştan yüzde 50 pay meselesi, direk satışın yüzde 50 si mi yoksa kârdan yüzde 50 mi ona bakmak lazım. muhtemelen kâr payıdır ki onun yerine direkt 7-8milyona verip önümüze bakmamız daha iyi olurdu. 0 maliyetli bir topcuya 4 milyon euro temiz iş. metehan bu sezon emin'e biçilen rolün üstesinden gelebilir. köhn satışı olursa toplamda en kötü ihtimalle 12 milyon euro gibi bir girdi olur ve kalifiye bir sol bek alınabilir. bir takım hamleler geç gerçekleştiriliyor ancak yönetimin bı sezon ki transfer politikasını doğru buluyorum. emin kardeşim için hayırlısı olsun. düzenli oynamak istiyor ve giderken kazandırıyor.
  • 1773
    ben gönülsüz olan, kerhen oynayan oyuncuları sevmem. bi' oyuncu ya tümüyle burada olmalıdır ya da gitmelidir. emin de bi' şekilde gitmeyi kafasına koymuş görünüyor. burada önemli olan kulübün de menfaatlerini unutmadan her 2 tarafın da gönlünü hoş edecek şekilde yolları ayırmaktır. denilen doğruysa 4 milyon e bonservis artı kardan yüzde 50 pay şeklindeyse bence çok başarılı bi' anlaşma olmuş. kendisine de başarılar dilerim.
  • 1775
    iletişim yönünden malesef sınıfta kalmıştır. gelinen durumun manevi yönünü, profesyonellik adı altında kenara bırakıyorım fakat yaklaşık 5 yıldır a takım seviyesinde seni hazırlamaya çalışan bir takıma; ben düşük kalite oynayacağım diyemezsin. bak ne dedik? profesyonel iş dünyası.

    ben taraftar olarak vicdani yetkimi tamamen okan buruk’a devretmiş durumdayım. o derse odur, emin bayram da artık basic assettir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın