ne yazsam siliyorum. kelimelerle ifade edemiyorum adamı. ya formasını çıkar koy sahaya o bile iş yapar. hagi gibi kendisi de futbolu tek bir sebepten bırakacaktır: antreman.
"en az 3 yıl daha oynardım, sorun haftada bir iki 90 dakika değil 5 gün yapılan antremanlardı." g. hagi**
108 yıllık galatasaray kulübü avrupa maçlarında 351 gol atmışken, kendisi sadece şampiyonlar liginde 41 gol atmış. bu bile ne kadar büyük bir tecrübe olduğunu gösteriyor. bence tüm galatasaraylı futbolcular bu gerçeği görerek kendisinin müridi olmalılar.
enteresan bir adam cidden tarif edemiyorum, sen nasıl birisin be kardeşim golünde ki topu çekmen üzerine birde asist.
3680
tanrı ömrümden yuvarlak hesap 5 yıl alsın, drogba'yı 5 yıl gençleştirsin. ama drogba galatasaray'da oynayacak, yok öyle çelsi filan :)
3681
allah in bir lütfu dur kendisi. kirlenen futbol dünyasinda "beyaz" kalabilmeyi ba$armi$, ilerleyen ya$ina ragmen, futbolu ile, disiplini ile, davrani$i ile kendisinden ya$ça genç olanlara hala ders vermekte olan aslanimizdir.
allah vergisi ile alin terinin eseridir.
3682
hagi'den sonra ruh ikizimizi bulduğumuz büyük insan, aynı şekilde onun da profesyonel kariyerinde ruhunu yansıtan takımı bulduğu kesin...
hadi hoca gittikten sonra bir veda mesajı yollarsın klasiktir ama sen şu mesajı 2 ekim 2013 juventus galatasaray maçından sonra bile atıyorsan, sen adamın hasısın be didier. kendi adıma teşekkürler. iyiki bizimlesin. aglattın mk.
bize geldiğinden beri 26 maçta 11 gol atmış, 7 tane asist yapmış yaşayan efsane.
3696
dünyamızdan olmayan, ülkemizden hiç olmayan, zamanın başka bir yerinden gelen kara şövalye. ama buradaki kara sıfatı kötülükten kaynaklı değil, yanlış anlaşılmasın. böyle yazınca ırkçı gibi göründüm, fark ettim ama ırkçılıktan da değil, onun rengi, dili, dini ne olursa olsun bizdendir.. neyse konuyu dağıttım iyice sadede geliyorum:
güzel insan, iyi insan, süper futbolcu.
muhtemelen kendisi uzayın bir yerinde sıçrama yaparak dünyamıza gelmiş ve galatasaray'da yeniden doğmuş da olabilir, emin değilim. sadece kendisini tanımlayacak sözcükler lügatımıza henüz girmedi, ne desek eksik, yarım kalacak farkındayız. "adamın drogbası" dedim ben de tek başına temsil ettiği değerleri için..
3697
şöyle şahane bir futbol karesine konu olmuş mavi fil;
juventus maçında gol atmasa tıpkı wesley sneijder gibi onu savunanların amk şeklinde tepkiler alacaktı muhtemelen. zaten drogba takıma zarar veriyor, nerede necati nerede elmander diye söylenenler hafiften kendini göstermeye başlamıştı. gerçi burak'ın yerine her türlü necatiyi tercih ederdim ama neyse konu bu değil konu drogba gibi bir efsane. burak daha çok golcü özelliği olan bir adam diyenler oldu burada yemin ederim futboldan soğudum o yorumu okurken. juventus'u veya real madrid'i burak'la değil, ya drogba'yla ve sneijder'le ya da jardel ve hagi'yle yenebilirsin. bu arada kusura bakmasın burak geçen yıl 8 gol attığını unutmadım ama pas veremeyen futbolcu olmaz olamaz isterse her yıl 50 gol atsın.