sol frame'de her gördüğümde ilk olarak künyesine baktığım, başka takım göremediğimde üzüldüğüm futbolcumsu. yeni sezona bu arkadaş olmadan başlamak temennisi ile..
5 ve üstüne satılırsa tarihteki en iyi satışlarımızdan olur. 1-boey, 2- cuesta olur.
1360
nasıl bir menajeri varsa önce feyenoord sonra spartak talip oldu. dünyalar kadar malın olacağına böyle bir menajerin olsun.
1361
menejeri kimse oyuncu satışı için tam yetki vermemiz gereken, mesleği futbol olan şahıs. bu adam genk'te forma giydi, sonra bize çaktılar. ismi feyenoord ve spartak moskova'yla geçiyor. bu adamın satamayacağı oyuncu yok belli ki. neyse komisyonu verelim ve elimizdeki çöpleri satsın lütfen. tam bir sihirbaz menejere sahip şahıs.
1362
kendisini 8 milyon euro'ya transfer eden insanların lazio maçında elinizi cebinize atacaksınız osimhen aldık vs minvalinde fahiş fiyatla mükerrer bilet satıp taraftar dolandırarak ahkam kestiği futbolcu.
1363
umarım en kısa sürede kendisiyle vedalaşırız.
1364
teklif olduğunu duyunca aklıma birden motor ustası sezai geliyor nedense.
insanların bu adama teklif olduğuna inanması gerçekten hayata dair umutlarımı yeşertiyor. hala ümitli, iyimser insanlar da var diye seviniyorum.
bakın bu adama kardeş biz bir halt ettik ama olmuyor al bu da bonservisin desek maaşımı da verin der. çünkü asgari ücrete 3. ligde bile süre vermezler buna.
edit: yok abi içim soğumuyor. burada bu arkadaşla ilgili en ufak bir umut kırıntısı olan birisi kesinlikle kendisini canlı izlememiştir. bu top ittiremeyecisini canlı izleyen bir insan nasıl bir tufaya düşürldüğümüzü çok net anlar.
1367
kolombiya milli takiminin 3. stoperidir. kariyerinin bir doneminde kulup takiminda da iyi oynamistir. kolombiya milli takiminda onunde oynayan iki stoper de 30 milyon euro degerindeki davinson sanchez ve lucumi'dir. kolombiya milli takimi'nin copa america 2024'teki final yuruyusundeki lucumi'nin grup asamasinin ilk macinda sakatlanmasi sonucu as stoperi olmustur.
kendi asetlerimizi pazarlama evresindeyken eksileri yerine artilarini one koyarsak kulubumuze daha yararli bir is yapmis oluruz. hepimiz uzun sure kendisinin galatasaray kariyerinin ne oldugunu nasil oldugunu goruyoruz ama transfer doneminde bunu her allah'in gunu her turlu mecrada belirtmenin de gerekli oldugunu dusunmuyorum.
1368
bizim taraf osimhen'i transfer ederken, 4 5 çer çöpe para dağıtacağıma 1 tane adamakıllı alırım diye söylüyordu. bizde çer çöp olmadığı sanılıyor herhalde. sözlükte yakın zamanlarda başlığa girin cuesca, frankowski vs. şöyle satsak mutlu olurum, böyle olursa uçarım gibi beklentiler görürsünüz. mesela jelert diye sağ bekimiz var o konuşulmuyor bile. daha böyle iyi para verdiğimiz ve hiç yüzüne bakmadığımız topçular da var. bizim bu adamlar yedek kadromuz da yani as rotasyonumuzda bile yok. yani biz aslında bir sürü çer çöp almışız veya çer çöp haline getirmişiz zaten. eskiden mesela bir zaniolo'nun bir zaha'nın vs. maliyetleri muslera'nın yıllık ücreti, biraz geriye gidersek cicaldau morutan vs. her yerde her gün konuşulur. artık aynı şeyleri okumaktan midemiz bulanırdı. şimdi bu adamların bize maliyetini konuşan kimse yok. olsa da cızırtı gibi geliyor en fazla.
peki niye yok? bu soruyu soran oldu mu kendine? ben cevaplayayım; çünkü bayağı bir harcadık süperstar ve yıldız topçular da ekledik. ee haliyle başarı da geliyor. o yüzden kimse bu boşa giden paraları konuşmak derdinde değil. hele hele bugün 75 80 milyon euro bonservisi tek bir topçuya gömdüğün yerde böylelerinin esamesi de okunmaz haliyle.
1369
sol framede isminin yanında (11) ibaresini görünce bir yerlerde arkaya adam kaçırıyor sanıp ürperdiğim sekiz milyon yüroluk şort çekeceği.
1370
öyle ya da böyle oyuncumuz. osimhen sonrası tüm planlar gelecek 2 oyuncu (kale ve sağ bek) ve gönderilecekler üzerine kurulu. cuesta gidecektir. 5+ bir bedel gelecektir. cuesta, nelson, franky, morata, köhn, jelert, yusuf paketi 25-35 arası bir bedel kazandırabilir. bir o kadar da maaş bütçesinde eksiliriz 20 milyona yakın. doğru eksilirsek 50 milyonluk bir bütçe yaratılır. sane , osi ve potansiyel kaleci maaşı ile kafa kafaya gelir. geri kalan minik eklemeler de bizi bozmaz.
gerekirse maaşının bir kısmı bile olsa ödenip yollanması gereken topçu. talibi varsa 3'e 5'e bakmadan yollanmalı. o kadar kötü stoper zira. bir sene daha elimizde kalır ve kiralarsak kesinlikle elimizde patlar.
1373
maalesef halen yollarımız ayrılmamış futbolcumuz. halı sahada kazma bir arkadaş var hediye amaçlı ona şu desing formayı alacağız.
sahi böyle bir forma neden üretildi, ciddi ciddi saf duygularla alan bir taraftar varsa saygı duyuyorum kendisine.
1374
abartmayı sevmem ama maalesef galatasaray'ımıza futbolcu olarak atılmış en büyük kazıktır. futbolu tabii ki sevilla fc veye feyenoord scoutları kadar iyi bilmiyorum lakin düzenli olarak amatörde de maç izleyen bir futbolsever olarak çıplak gözle izlediğim -amatördeki birkaç futbolcu hariç- en kötü profesyonel futbolcu.
edit: imla ve fazla sözcük.
1375
alınmadan önce birçok aklı başında gs yorumcusu ve bizler bu sözlükte kendimizi yırttık almayın diye. ancak kararı veren arkadaşların umrunda olmadı.
tam aksine lemina için de alınsın diye baskı yaptık. iki futbolcunun takıma faydasını görüyoruz. karar verici arkadaşların bundan sonra kendi başlarına bir iş yaparken bunu düşünmelerini umuyorum.