resim
Berkan İsmail Kutlu
Takım:Konyaspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:27
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 2651
    https://twitter.com/.../1696942094571507942

    çok iyi oldu. torreira olmadığı zamanlar siz çıkar oynarsınız artık.

    tete, tete diye kafamızın etini yiyen şımarıklar, yunus'la tete'nin aldığı maaşların arasındaki farka bir baksın derim. bu arada yunus yerliydi değil mi?

    tete leicester'daydı. bonservisi de elindeydi. adamlarla takas yaptık resmen.

    şimdi bu arsızlar gözünü kerem aktürkoğlu'na dikti. çünkü burada amaç kerem de değil. zaha'yı sahada görmek. o yüzden her türlü hakareti kendilerine mübah gören bir güruh bu. geçmişe, emeğe gram saygıları yok. geçen yıl kerem'in verdiği katkı ortada. şimdi adama cicaldau muamelesi yapılıyor.

    oliviera, mertens vs. vs. hepsinin bir hatası vardır elbette. çünkü futbol dediğimiz şey fifa'da 99 ratingli 11 adamı toplayarak oynanan bir oyun. molde 2 maçta sahadan silince de, tek tek her bir oyuncunun entryleri hakaret doluyor. hocaya sallanıyor. yardımcısı gitmişmiş, ondanmışmış.

    bu breivik diye ölen tayfa... aynı maçta berkan'ı molde'ye ver, bu çocuğu al, tam tersini söyler.
    'berkan diye bir çocuk var kanka, çok süper. tam aradığımız kan.'

    neyse ya, siz oyuncuları, hocayı boklamaya devam edin.
  • 2656
    ben gitmesini istiyorum, sık sık eleştiriyorum süper zeka mıyım şimdi? şımarık mıyım? fikriniz için teşekkürler.

    3.5 milyon berkan için gayet güzel para. sıkıntı alınırken verilen paranın berkan için fazla olması.

    kerem demirbay geldi yerli olarak onu oynatabiliriz.
    kaan ayhan oynayabilir.

    yeteneksiz oyuncu demek hakaret değil. galatasaray seviyesinde değil demek hakaret değil. eleştiren kişiler ile ailesine hakaret edenleri aynı kümeye sokamazsınız.

    gitmesine sevindiğim oyuncu. bir daha bu seviyeye çıkabileceğine inanmıyorum.
  • 2661
    ben olsam kesinlikle göndermem.
    hiç de fena olmayan bir box to box'tur kendisi.
    ne zaman mevkisinde oynasa takdir topladı. ancak çoğu zaman biz berkan'ı 6 numarada oynattık. adam o bölgenin oyuncusu değil açık açık. o bölgenin oyuncusu olmadığından ve kıyaslandığı futbolcu da torreira olduğundan kimse performansını beğenmedi. aslında torreira ile oldukça iyi bir ikili oluşturuyorlar.

    ancak eğer gerçekten gidiyorsa ben bunu salih özcan transfer edilecek diye yorumluyorum. aksi taktirde bu seviyede bir türk'ü göndermenin hiç bir mantıklı izahı yok.

    dünyada kulübünden ayırlmak isteyen her futbolcu ayrılabiliyor mu?
    hayır.
    kontratın var.
    kulüp seni satmadığı sürece çıkıp eşek gibi oynayacaksın.
    çok mu kafası karışmış oyuncunun. aklını çelen kulüpleri şikayet edersin olur biter.
    ha bana kalsa salih özcan transferi gerçekleşse bile göndermem berkan'ı o da ayrı konu. çünkü sözlüğün genelinin aksine ben kendisini beğeniyorum.
  • 2665
    galatasaray taraftarinin asiri gereksiz tepkilerine maruz kaldi. umarim bu yuzden gitmek istememistir. sosyal medyanin ne kadar zehirli bir kez daha gormus oluruz eger oyleyse. ortasahada zaten sınırlı takım. hem de turk. hem de galatasaraylı. sonuna kadar mucadele edecegini eminiz. sonradan girerek gayet iyi isler cikartiyordu. agzi olan, klavyesi olan elstiriyor, bos bos isler.
  • 2667
    --- alıntı ---

    bugün taraftar şampiyoluğun da coşkusuyla kesinlikle satılamaz, 15 milyon 20 milyon falan telafuz edebilir. ancak yarın uyduruk bir hazırlık maçında kaptırdığı bir toptan sonra instagrama 15 yaşındaki galatasaray formalı fotoğrafını atmak zorunda kalabilir. berkan'ın yerinde olsam bu hikayeyi en güzel yerinde noktalar yeni bir maceraya başlarım o yüzden. herhangi bir avrupa liginde bir orta sıra takımında çok daha rahat, çok daha huzurlu olur. burada ise 2 gün gülse 3. gün burnundan gelecek.

    --- alıntı ---

    yolu açık olsun. ben kendisinden razıyım.
  • 2669
    gidisi icimde cok buruk bir sevinc yaratti.

    yerine herhangi bir profesyonel oyuncu oynadigi surece eksikligini hissetmeyecegimizden eminim. zaten berkan'in kapladigi bir hacim hicbir zaman olmadi. ya berkan da gitti su isi kim yapacak denilebilecek berkan'in yaptigi tek bir anlamli is yok. tam tersi kadroda oldugu icin sanki kendisinin anlamli bir yeri var saniliyordu. o sebeple gidisi bizim acimizdan cok onemli. varligi dahi bize zarar yaziyordu. kadroda oldugu icin hazir tutmak zorunda kaliyorsun, sans veriyorsun vs ama bildigin 10 kisi oynuyorsun. aynini halil dervisoglu icin de dusunuyorum. notr olmalarini dahi gectim bu adamlarin varligi zarar.

    yolun acik olsun gule gule guzel insan yazmak isterdim ama maalesef bu ayrilik gecici. kendisi seneye haziran'da tekrar geri donecektir. bizden baska kendisine bonservis verecek takim olacagini sanmiyorum. o sebeple sevenlerinin de uzulmesine pek gerek yok. seneye gorusuruz guzel insan kendine iyi bak.

    guzel insan, guzel karakter, guzel galatasarayli, yakisikli ama maalesef cok az futbolculuk yetisine sahip.
  • 2670
    senin benim gibi galatasaray’lı bir çocuk bu. sahaya çıktığında elinden geleni yetenekleri ölçüsünde yapan iyi bir oyuncu idi. eleştirmenin boyutunu iyi ayarlamayan her şeye yangın çıkaran herkese selam olsun. yarın sabah kerem aktürkoğlu ayrılıyorum dese. iyi oldu diyecek bir sürü insan var. herkes eleştirilebilir bir sıkıntı yok. ama ağzına her geleni yazmak ya da söylemek eleştiri değildir. empati yapmak güzeldir. bir kişiyi eleştirmeden önce empati yapılması gerektiğini düşünüyorum. kendisinin gitmesini istemem ama gidiyor ise, yolu açık olsun. idolün* gibi kendini hep geliştir.
  • 2671
    gitmesinde en büyük etmenin kaan ayhan'ın defansif orta saha mevkisinde güvenilir bir oyuncu olarak görülmesi diye düşünüyorum. berkan milyon eurolar kazanıp çalışmayan, yatan bir adam değil. şimdiye kadar kazandığı helal olsun. türk zorunluluğunu da göz önünde bulundurunca eğer 4m euroya gidiyorsa berkan, yönetim yarın yerine salih özcan'ı getirsin.
  • 2672
    yetenegi tartisilabilir ama karekteri asla. uzerinde gs formasi olan hic bir futbolcuya bilhassa sahaya yuregini koyanlara cop muamelesi cekilmesi bize yakismaz. bu cocuk gecen sene 3-0 ve 0-3 biten fener maclarinda sahada basmadik yer birakmadi. levent tuzemen seviyesinden cikalim lutfen. kalirsa gorev geldiginde elinden geleni yapacaktir. giderse yolu acik olsun en iyi yerleri hakediyor.
  • 2673
    başaramadık berkan çok üzgünüm.

    önceki yazılarımda da ısrarla kalmasını istediğimi belirttim. 8+3'ün olduğu ortmanda kalması gerekirdi. hatta taraftarlarımızla da çatıştım ancak olmadı. mücadelenle, yüksek dinamizminle, sami yen'e gelecekler sami yen farklı sözünle, transfer olduğunda heyecanla çocukken galatasaray formalı fotoğraflarını paylaşmanla ve sahada ne zaman bulunsan elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışmanla hatırlanacaksın. yolun açık olsun.

    rotasyon oyuncusundan camavinga performansı bekleyen tüketim bağımlısı taraftarlarımıza ise ne desem az kalır.
  • 2674
    berkan yetenekleri sınırlı fakat takım için çok çalışan çabalayan bir oyuncu. elbette galatasaray'da oynaması için bunlar yeterli değil fakat birde yabancı sınırlaması diye bir gerçek var. yerli oyuncu havuzunun böylesine sınırlı olduğu ortamda berkan önemli hale geliyor. 2022/23 sezonunda kritik maçlarda üstüne düşen görevi gayet iyi yaptı.

    birde bu işin oyuncu tarafı var, her gün sosyal medyada ağır eleştirilere maruz kaldığını görüyoruz. elbette eleştirilebilir fakat berkan biraz geciken ortasaha transferinin günah keçisine dönüştürüldü. mental olarak bu yükü kaldıramayacak duruma geldiyse ayrılması iki taraf içinde doğru karar gibi görünüyor.
  • 2675
    çöp muamelesini asla ve asla hak etmeyen galatasaray’ lı futbolcu. evet ilk 11 için yeteriz ancak kulübede sahaya adım atıcak ilk oyunculardanda biri.
    bence biraz ayaklarımız yere basmalı. eğer orta saha transferlerimizi tamamlayıp böyle hareketler yapıyorsak neyse deriz. ancak bir kaç saat içinde orta sahada neredeyse sadece torreira ve kerem d. kaldı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın