2625
her gitmek isteyeni böyle yok pahasına göndereceksek işimiz var. yönetimin ve teknik heyetin en asli görevlerinden biri adam yönetimi ve oyuncuları motive etmek değil mi? alır karşına oturtursun kardeşim bu ülkede salak bitmez bunlara takılmayacaksın hiç denmedi mi? gerçekten anlamıyorum. olayı içinde olmadığımız için keskin yorumlar yapmak istemem ama kendisini 3.5 m euro satın alma opsiyonlu kiralık göndermek berbat bir anlaşmadır.
1258
ilk dokunuşu, çevre kontrolü iyi olmayan oyuncu. ancak bu berkan'ı doğrudan değersiz bir oyuncu yapmıyor. kendisi ömer kadar yeteneksiz ya da vizyonu dar bir futbolcu değil mesela. bu arkadaşımız da alanya da oynarken 90 dakika boyuncu sürekli arkası dönük top almak zorunda kalmıyordu. 6 numarada ya da 4-2-3-1 gibi sistemlerde 2 orta sahadan biri olabilecek bir oyuncu değil berkan. dinamizmi, hareketli bir oyuncu olması berkan'ı kıymetli kılan. eğer arkasında iyi bir 6 numara olursa, onun önünde özellikle savunmayı güçlendirmek için ya da yoğun pres uygulamak istediğimiz maçlarda kendisini kullanabiliriz. doğrudan çöpe atılacak bir oyuncu değil ki geçen sezonun ilk yarısında kendisinden gayet iyi verim alabilmiştik. ortasahamiz nicelik ve nitelik olarak o kadar eksik ki oyuncuları doğru pozisyonlarda ya da görevlerde kullanamıyoruz sorun daha çok bu.
1743
sonunda geldiğindeki enerjik performansı verdi. maksimumunu oynadığı sürece elimizi inanılmaz rahatlatacak bir futbolcu ve gelişime çok açık. enerjisi düşmezse ligde kimsenin sahip olmadığı bir alternatif orta saha oyuncusu.