401
inanılmaz kaçırdı balagun.
402
çaya batırılmış bisküvi gibi dağıldık. çok acil müdahale gelmezse bir başka frankfurt sekansı görebiliriz.
403
ilk yarı bir tane kıstırıp atmalıydık. olmadı bir türlü.
bu maçın ikinci yarısı bu şartlarda bitmez.
yüzlerce kez aynı filmi izledik hiç değilse bu kez izlemeyelim.
şu sözlükte herkes aynı şeyi görüyor ve hissediyor an itibariyle.
404
o nasıl çıkış defansın. gel at der gibi.
405
golü yiyeceğiz gibi duruyor. monaco daha dirençli, biz ise yorgun duruyoruz.
406
kaçırdıkları gole bak. resmen allah korudu.
golü yiyeceğimizi 15 dakikadır herkes görüyor biliyor. top tutamıyoruz. ilkay bitti. hoca yunus veya berkanı al artık gözünü seveyim.
407
kalemize gol göstere göstere geliyor.
acilen silkelenip kendimize gelmeliyiz.
408
pasla çıkmazsanız götünüzü keseriz filan mı dediler bizimkilere acaba devrede.
ya vurun gitsin, saçmasapan pozisyon yiyoruz 10 dakikadır.
409
yine ikinci yarı pilimiz bitti maalesef. maçlar tek devre olsa şampiyonlar ligini alırız.
410
en azından 1 gol bulabilsek bari en kötü 1-1 bitiririz ilk 24 e kalırız. böyle giderse son dakika yeme hastalığımız devam edecek. bari son dakika beraberlik golü yiyelim en kötü.
411
adamlar tek kale oynuyor. toparlanmamız lazım.
412
kulübemiz zayıf ama müdahale de şart. yoksa yiyeceğiz. penaltı kaçırmalarına rağmen momentum onlardan yana hala. hele 59'da balagun'un kaçırdığı bomboş pozisyon kırmızı alarm. bir dahakine topa bu kadar kötü vurmazlar.
413
okan hoca kenarda hazir olan 27882 oyuncuyu oyuna alsin. bu nasıl hocalık???
414
okan hoca da bizle beraber golü bekliyor herhalde ne zaman yiyeceğiz diye. sonra değişiklik yapar artık.
415
takımın yorulduğunu şuradan anlayın. osi'nin neredeyse taça giden bir şutu vardı. bunun sebebi barıştan o topu beklememesi. top kaleden çıkarsan uzaklaştırılan top neden neden bana uzaklaştırılmadı diyecek bir adam osimhen. orada topu beklememem gibi bir durumu olmaz. ama vuruşa vuruşa geldiği için oksijen gitmiyor. hocanın yapabilecekleri çok sınırlı. takımın bir 10 dakika daha hocaya kazandırması lazım ama olacak gibi değil. muhtemelen istemese de bir şey denemek zorunda kalacak.
416
monaco ikinci yarı farklı. bütün riskleri alıyorlar.
uğurcan en az 10 dakika yatsa bari. buna ihtiyacımız var çünkü.
417
okan hocanın değişiklik yapıp takımı korumak gibi bir fırsatı olmadığı maç.
sahaya atabileceği tek kişi yunus ama hazır olmayan yunus.
418
yunus girecek. ama yunus çözebilir mi tek başına bu işi, zor. tam şuan lemina da girebilseydi keşke.
419
sara ve ilkay tamamen bitti. ikinci yarı 15 dakikadır ne zaman gol yeriz diye bekledik. orta saha istemeyen okan hocam neler düşünüyordur tam şuan çok merak ediyorum mesela. yedek kulübesinden gelecek adamlara da güvenemiyoruz. çok iyi gidecek şl sezonu iyiye gitmiyor.
420
sarhoş gibi döndük devreden.
421
samsun maçından tek farkı ilk yarı 2 0 önde kapatmıştık.
422
yunus hazırlanıyor ama vücut dili hazır değil gibi, umarım anlık görüntüde bana öyle gelmiştir. çok lazım çünkü şu an taze bir kan.
423
balogun bir kez daha kaçırdı boş kaleye neyse ki.
424
maçtan önce herkes bastı bağırdı monaco’nun ön baskısı çok iyi diye. ısrarla pasla çıkıyoruz ki iyi yaptığımız birşey de değil. allah korudu şu ana kadar. biraz daha akıllı oynayalım.
425
monaco yine net kaçırdı.
ben yazmaktan yoruldum, monaco kaçırmaktan yorulmadı.