435 yunus yine ağrılı oynuyor gibi. istediklerini yapamıyor. sara’ya gelirsek. emre akbaba’dan omuz yiyip top falan veriyor.derken gooooooooooooooolllll
437 0-2 olan maç.frankowski denilen vasıfsız oyuncu çıkıca yunus'un etkinliği bariz şekilde arttı.nitekim onun sürüklediği pozisyonda kazanılan köşe atışından ikinci gol geldi.
438 maçın adamı yazdı golünü yine.mükemmel gol mükemmel. çok zor bir pozisyonda harika attı aslan parçası. en çok sana yakışırdı bugün gol. helal olsun.
441 şampiyonluk modunu açan oyuncularımız arasından "turbo" ayarına geçen torreira golüyle rahatladık.
443 herifler baktı olmuyor kornerlerde içerdeki tüm topçularımızı iki elleriyle tutmaya başladı. nasılsa sahada ve var'da hakem yok.
446 eşref hamamcıoğlu'nun başkan olduğu evrende galatasaray'ın değişiklikleriemre akbaba çıktı halil akbunar girdi emre mor çıktı umut bozok girdi melih kabasakal çıktı tayfur bingöl girdi
447 63.dakika osimhenin pozisyonuna verilen faul inanılmaz hatalı ve maçın skoruna direk etki edebilecek bir hata. içerde sallai bomboş.
448 arkada canavar gibi lemina ve torreira varken mertens 50 yaşında bile oynar daha neyi bekliyorsun hoca. saraya katlanmak zorunda mıyız?
449 osimhen’in claro’ya faul yaptığı iddia edilen pozisyonun neresi faul? kaçıncı kez atağımız kesiliyor böyle ya?