öyle bir şampiyonluk ki sonucunda sevinmekten çok "ağlatmayan rabbime şükürler olsun" diye sayıkladık.
sonucunda kazanan haklıdır ama çok büyük hatalar yapıldığı gerçeği de unutulmamalı. yönetim de yaptı, hoca da yaptı futbolcular da yaptı. hatta taraftar da yaptı. rakiplere değil kendimize bakmalıyız. hatalardan ders almayı lafta değil gerçekten öğrenmeliyiz.
(bkz:
9 mayıs 2026 galatasaray antalyaspor maçı)
statta osimhen sarı kart görünce oluşan havayı tarif edebilmek mümkün değil. herkes gözüyle bir noktaya kilitlenmiş yaşayacağı travmaya kendini hazırlıyordu. susmamıştık ama çıkan ses tezahürattan çok yalvarış şeklindeydi. üçüncü gol sonrası yaşananlarla birlikte uç duyguları kısa sürede yaşamanın psikolojik ağırlığını hissediyorduk.
sıradan bir şampiyonluk olacakken sezon içinde ve şampiyonluk maçında yaşananlarla kendisine özel bir yer hazırlatan şampiyonluk.