• 107
    yeni sezonda kombine fiyatları ne olur bilemiyorum ama vip koltukların yenileme dönemi başlamış ve fiyatlar yüzde 300 artmış. bunlar geçen senenin fiyatları:

    https://www.galatasaray.org/...nemini-uzattik/53089

    bunlar da önümüzdeki sezonun fiyatları:

    https://www.galatasaray.org/...iminin-yaninda/55240

    65 bin tl olan en ucuz vip koltuk 165 bin 80 bin olan en pahalı vip koltuk 220 bin tl olmuş. neredeyse 3 katı. kombineler de aynı oranlarda zamlı çıkacak sanıyorum. olacak iş değil.
  • 108
    bayern munih baskaninin bir aciklamasi vardi. kombinelerin fiyatini artirmanin kulube 2-3 m euro daha fazla kar getirebilecegini ancak bu paranin transfer pazarliginda 5 dakika anca konusuldugundan bahsetmisti.
    ancak yapilmasi gereken mevcut fiyatlari makul oranda artirip taraftar sadakati ve tribun gelenegini korumak. gerci orda bizim gibi bir enflasyon yok, gelirleri lira ile ama giderleri euro ile degil. fakat yine de galatasaray tribunlerine sahip cikmali. ucuk bilet fiyatlari oturmus tribun tayfasini ve atmosferini olumsuz etkileyecektir.

    gecen sene en ucuzu 5 bin lira civari olan kombine bu sene 15 bin lira olursa, elde edilecek kar ile seneye ic sahadaki maclarin atmosferi arasinda bir tercih yapilmasi gerekiyor.
    ben dogu ustu gecen sene 12 bin liraya yenilemistim. bu sene bu fiyatin 20-23 bandinda olmasi makul. ustune ne kadar cikarsa, taraftari o kadar zorlayacaktir. bunu yapmamali yonetim. yoksa ozellikle avrupa maclarinda bol bol almanci ve cekirdekci tayfa ile dolu tribunler goruruz.
  • 109
    bu sene 13.000 tl’ye aldigim kombine bileti icin kulup sampiyonlar ligi maclarini 3 kusure, siradan lig maclarini 1.5 civarina satti. derbileri hatirlamiyorum ama muhtemelen sampiyonlar ligi civaridir. yani 3-4 mac ile kombine fiyati cikiyordu. bu bence kulup acisindan ekonomik olarak mantikli bir sey degil. fiyat belirlemek enflasyonun ne olacagini kestiremezken cok zor. biri cikip faiz gunahtir diyor ve bu hallere dusuyoruz. senelerin birikimi de var tabii.

    yeni sezonda (24-25) fiyatlar bir onceki yilin uc katindan biraz daha fazla olacak gibi gorunen sezonluk kart.
  • 110
    euro tl karsisinda mart 2023’ten bugune yaklasik %75 deger kazanmis, insanlar her hafta yedigi donere zamli fiyat oderken kombinelere zam yapilmamasini beklemek en basta kulube haksizlik.

    bayern munih ya da benzer baska bir avrupa takimi hiper enflasyon ile mucadele etmedigi icin ve diger sponsorluklardan zaten ciddi gelir elde etikleri icin cok cuzi zamlarla yeni sezon kombinelerini satabiliyorlar.

    ancak, hal boyleyken, kulubun %100’un uzerinde zam yapmasi da kesinlikle makul karsilanamaz. hatta olmasi gereken kombinesini erken yenileyen taraftara normal fiyat artisinin altinda bir ucret karsiligi yenileme hakki verilmesidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın