• 1
    2021-2022 futbol sezonunda maçların, yüzde kaç olacağı belli olmamakla birlikte seyircili oynanacağının açıklamasından sonra merakla beklenen kartlardır.

    hafızalarımızı tazelemek gerekirse geçen senede böyle bir açıklama yapılmış ve kombine satılmıştı. ancak kombine alan taraftarlar hiç bir maça gitmemişti. kombine almayanların hakları da kaybolmayıp bu seneye devredilmişti. umarım kulübümüz bu durumları düşünüp özellikle geçen sene fedakarlık yapıp kombine alan taraftarlara hem de hakkı mevcut olan taraftarlara gerekli fiyat kolaylığını sağlar.
  • 7
    2019-2020 sezonunda kombine sahibi olanlar, eğer ki 2020-2021 sezonu için satın almadılar/alamadılar ise dahi 2021-2022 sezonu türk telekom stadyumu kombine kartı'nı yenileme hakkına sahip olacak.
    en azından geçtiğimiz sezon başı verilen resmi açıklama bu şekildeydi:

    --- alıntı ---

    "herhangi bir sebep ile kombine yeri değişen veya koltuğunu satın alamayan taraftarlarımız, 2019-2020 futbol sezonundaki kombine yerlerini, 2021-2022 futbol sezonu için yenileme hakkına sahip olacaktır." ( https://www.galatasaray.org/...satisa-cikiyor/47027 )

    --- alıntı ---

    ayrıca geçtiğimiz sezon satın alanların da kombine kart kullanım süreleri, bu sezon* sonuna dek otomatik olarak uzatılmış görünüyor. (bazı yazarların beyanlarına dayanarak söylüyorum.)
  • 10
    baskan tarafindan haftaya satisa cikacagi aciklamasi yapilali beri 3 haftayi gecen kombine kartlardir.

    yer degistirelim dedik bi turlu satisa cikmadi arkadas ne sans var bende de.

    edit: bu sene yer degistirme yok. maclar %50 kapasite ile asili olanlara acik olacak.
    2020-2021 kombinesi olanlar aynen devam.
    2019-2020 kombinesi olanlara satis onceligi taninarak kombine satisi da olabilir, mac mac bilet satisi da olabilir.
  • 13
    psv ve st. johnstone maclarinda oldugu gibi bir yol izlenecek olan biletlerdir.

    stadlara %50 kapasite ile seyirci alinmasindan dolayi, bizim stadin kapasitesi 52.223'ten 26.111'e dusuyor. deplasman tribun kapasitesini dusersek 24 bin civarinda kapasite ortaya cikiyor. bu sayinin da yaklasik 4 bin tanesi gecen sene kombinesini yenileyenler tarafindan kullanilacagi icin geriye 20 bin koltuk kaliyor.

    2019-2020 sezonunda kombinesi olanlarin sayisi yaklasik 30 bin. dolayisiyla kombine yenileme durumunun ortaya cikmasi bu sene mumkun degil.

    cozum olarak gerceklesecek olan plan su sekilde:

    -gecen sene(2020-2021 sezonu) kombinesi olanlarin biletleri bu sene tum sezon boyunca gecerli olacak.

    -kalan biletler ilk once 2019-2020 sezonunda kombinesi olanlar icin satisa cikacak.

    -eger bilet kalirsa, gs bonuslulara satisa cikacak.

    -yine bilet kalirsa sadece galatasaray paso lig karti olanlara satisa cikacak

    -ve yine eger bilet kalirsa o biletler de o macin deplasman takimi haricinde tum takimlarin seyircilerine acik olarak satisa cikacak.

    *bu sene koltuk veya tribun degisikligi yapilamayacak.
  • 16
    kombine şekilde satılmayacaktır. seri bilet şeklinde satılacaktır. sıradaki 5 süper lig maçının biletleri satışa çıkıyormuş.

    --- alıntı ---

    süper lig 5, 7, 9,11 ve 13. haftalarında takımımızın, ali sami yen spor kompleksi türk telekom stadyumu'nda oynayacağı aytemiz alanyaspor, göztepe, ittifak holding konyaspor, gaziantep fk. ve fenerbahçe karşılaşmasının biletleri “5 maç süper lig paketi” olarak satışta!

    bu sezonun lig maçlarında zirve coşkusuna ortak olmak isteyen taraftarlarımız, 5 maç süper lig paketi’ni passo.com.tr ve türk telekom stadyumu satış ofisinden alabilecekler. maçın biletleri 03 eylül cuma günü saat 17.00’de passo.com.tr adresinden satışa sunuldu.

    03 eylül cuma günü saat 17.00’de, 2019-2020 sezonu kombine ve bonus kart ve gs mobile sahiplerine; 06 eylül pazartesi günü saat 14.00’te sadece gs logolu passolig kartlarına satış yapılacaktır.

    satın almak için tıklayın

    tff yönetim kurulu’nun 2021-2022 sezonunda oynanacak profesyonel müsabakalara stadyum kapasitelerinin %50'si oranında seyirci alınmasına dair kararına istinaden tff sağlık kurulu, sağlık bakanlığı ve bilim kurulu ile yaptığı istişareler sonucunda seyircilerin stadyumlara giriş şartları aşağıdaki gibi belirlenmiştir.

    - seyircilerin stadyumlara girişleri, hes/passolig entegrasyonu ile passolig üzerinden alınan biletler ile yapılır. bilet alacak kişilerin, hes kodu bilgilerini, hayat eve sığar uygulamasından paylaşıma açmaları gerekmektedir.

    -t.c. sağlık bakanlığı’nca belirlenen aşı takvimini tamamlamış kişiler (çift doz covid 19 aşısı olmuş kişiler), son aşı tarihlerini takip eden 14. günden itibaren 180 gün süre ile; covid-19 geçirmiş ve bir doz aşı yaptırmış kişiler ise, izolasyon süreçlerinin tamamlanmasından itibaren 180 gün süre ile stadyuma girebilirler.

    -talimatın yürürlüğe girdiği tarihten önce kombine bilet satın almış ancak aşı takvimini tamamlamamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce pcr testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyumlara girebilecektir. ancak söz konusu kombine sahiplerinin, t.c. sağlık bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılmış grupta olmalarına rağmen 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.

    -passolig kartlarını pasaport numaraları ile çıkarmış yabancı uyruklu seyircilerin aşı durumları hes uygulamasına sağlık bakanlığı tarafından işlenmemiş ise bilet alımı veya bilet tanımlaması yapamayacaklardır.

    -maç günleri maça giriş hakkı olan tüm bilet sahiplerine hes kodu üzerinden tekrar sorgulama yapılacaktır. riskli olan veya belirlenmiş kriterlere uymayan kişilerin stadyuma girişleri bloke edilecek olup, bilet sahibine sms ve e-mail ile bilgilendirme yapılacaktır. bilet sahibi maç günü biletini gerekli kriterleri sağlayan bir başkasına transfer edebilir.

    - 12 yaşını tamamlamış ve henüz t.c. sağlık bakanlığı’nın belirlediği aşı yaş grubuna dahil olmamış kişiler, müsabakadan en fazla 48 saat önce pcr testi yaptırması ve test sonucunun negatif olması şartıyla stadyuma girebilecektir. ancak söz konusu yaş grubuna t.c. sağlık bakanlığı tarafından aşı tanımlaması yapılması halinde, söz konusu kişiler 60 gün süre içerisinde aşı takvimini tamamlamamaları halinde, bu kişilere stadyumlara giriş izni verilmeyecektir.

    · 0 - 12 yaş altındaki çocuklar stadyumlara giremeyecektir.

    · bir taraftar farklı t.c. kimlik numaraları girerek 5 (iki) bilet alma hakkına sahip olacaktır. her taraftarın passolig kartı ve hes kodu olması zorunludur.

    · seyircilerin covıd-19 kapsamında alınan kurallara uyma zorunlulukları vardır.

    · tüm seyircilerin maske takma zorunluluğu vardır.

    · maç, sosyal mesafe kurallarına göre ayarlanan oturma düzeni ile gerçekleşecektir.

    · passolig kartı olmayan taraftarlarımız passolig.com.tr adresinden başvuru yaptıktan sonra bilet satın alabilirler.

    · maça gelecek kişilerin stadyum girişinde hes kodları sorgulanacaktır.

    · e-bilet uygulamasının zorunlu olduğu ve hem elektronik bilet hem de kağıt biletle giriş yapılan müsabakalarda başkası adına düzenlenmiş elektronik kart ile müsabakaya giren ve kartını başkasına kullandıran kişiler hakkında 6222 sayılı kanunun 15. maddesi hükümleri çerçevesinde cezai işlem yapılmakta ve bu kişiler hakkında ayrıca seyirden men cezası uygulanmaktadır. bu sebepten ötürü taraftarlarımızın herhangi bir cezaya maruz kalmamaları için başkasına ait elektronik kart (passolig) ile müsabakalara girmemeleri ve kendi elektronik kartlarını başkalarına kullandırmamaları gerekmektedir.

    https://www.galatasaray.org/...i-satisa-cikti/49285

    --- alıntı ---
  • 17
    bu sene olmayacagi belli oldu.

    “5 maç süper lig paketi” olarak cikarilmis bir seyler. fiyatlar acayip yuksek, icinde fener maci var diye iyice abanmislar. yillardir 6.kategoride mac seyrediyorum, bu 5 mac icin 2300 tl verecegim. bir de avrupa maclarina ayri ayri verecegim en asagi 500-600 liradan satarlar o biletleri de mac basina. lig+kupa+avrupa hepsini ayri ayri almak bu sene ciddi yoracak bu kriz ortaminda.

    tum gs sevdalilarina kolayliklar diliyorum.
  • 24
    bizim anında paraya dönecek iki adet maçımız olduğu şu hafta çıkmasını beklemiyorum.

    marsilya maçından sonra mantıklı geldiği takdirde yönetim değerlendirme yapacaktır. fakat pamdeminin durumu, ekonomik belirsizlik, insanların maddi yapısı nedeni ile çok bir talep olacağını zannetmiyorum.

    bu sebeple devre arasından önce bu yönde bir atılım olacağını zannetmiyorum.
  • 25
    -5 maçlık kombinelerin son maçı, içerdeki altay maçı olacak.
    -ondan sonra ilk yarı sonuna kadar içerde 2 maç kalıyor, 19 aralık başakşehir ve 26 aralık antalyaspor.

    yani kombine biletler tahminen, 2 yarı başlarken veya altay maçı sonrası çıkacaktır.

    neden milli aradan sonra, hemen fener ve marsilya maçlarından önce çıkmadı derseniz,
    2 maça da talep fazla olacağı için, yönetim direkt sıcak parayı almayı düşündü herhalde.
    ayrıca benim 2019-2020 sezonu kombine sahibi olarak yenileyeceğim koltuğumu, belki de 5 maçlık satışta başka bir taraftarımıza satılmış olabilir.
    sadece bu benim değil, diğer tüm 19-20 kombine bilet sahipleri için geçerli.
    yani bir karmaşa olabilirdi.

    işte bu sebeplerle ya altay maçı sonrası ya da 2.yarı başlarken biletler satışa çıkar diye bekliyorum.

    inanın -kombine sahipleri beni anlayacaktır- kombineye alışan adama, her maç bilet almak, ayrı para vermek, koşturmak koyuyor:(
    bir an önce kavuşmak istiyorum kombineme...
    umarım fiyatlar da -yüksek olacaktı da- çooook uçuk olmaz:(
App Store'dan indirin Google Play'den alın