• 1
    covid-19 dolayisiyla ciddi bir indirim beklenen sezonluk biletlerdir.
    sadece bizde degil, butun takimlarda benzer bir indirim muhtemel gorunmekteymis. zaten su durumda kim kombine alir/yeniler muamma. cunku seneye kac mac seyircili oynanacak, virusun akibeti ne olacak, tekrar vaka sayisi artar ve lig ertelenirse ne olacak gibi soru isaretleri cok.
    ben ne olursa olsun, kombinemi yenileyecegim. isterse butun maclar seyircisiz oynansin. renkdaslarimizin da sponsorsuz gecen su donemde kulube destek olacaklarindan eminim.

    heyhat...gecen sene bu zamanlarda fiyatlarin aciklanmasini sabirsizlikla bekliyorduk.
  • 3
    2019-2020 sezonunda kombine kart sahiplerine ekstra indirim yapılması gereken biletlerdir.
    açıkcası kulübümüzden daha zengin değiliz hiç birimiz. parasını önceden verip biri derbi olmak üzere sezonun en değerli maçlarını seyredemeyecek bu taraftar.
    tek dakika bile süre almayıp milyon eurolar kazanan futbolcuların maaşında indirim yapılıp gerekirse taraftarın hakkı ödenmelidir.
    açıkcası yönetim böyle bir davranış sergilemezse taraftarın ses çıkartması gerektiğini düşünüyorum.
  • 5
    31 ağustos 2020 tarihinde satışa çıkıyor ve anladığım kadarı ile 2019-2020 sezonu kombine sahipleri alabilecek sadece ve o da sınırlı sayıda. yani bir kombine sahibi olarak benim de kombine alamama şansım yüksek sanırım. neyse ki 2021-2022 sezonu için hakkımızı saklı tutmuşlar.

    --- alıntı ---

    2020 - 2021 futbol sezonunun sınırlı sayıda kombineleri, 31 ağustos 2020 pazartesi günü saat 11.00’de avantajlı fiyatlarla gs bonus kartlarına 3 veya 6 vade farksız taksit imkanı, diğer kredi kartlarına (visa ve master) 3 veya 6 vade farklı taksit imkanıyla passo.com.tr ve ali sami yen spor kompleksi türk telekom stadyumu kombine satış ofislerimizden 2019-2020 kombine sahiplerine özel satışa çıkıyor.

    dünyayı tehdit eden koronavirüs pandemisi sebebiyle, 2019-2020 süper lig cemil usta sezonu'nun son sekiz haftasını, en büyük gücümüz olan taraftarımızdan yoksun olarak tamamladık.

    bu öngörülmesi imkânsız olan mücbir sebebin olumsuz etkileri hem kulübümüze hem de kombine sahibi olan taraftarlarımıza yansımış, ekonomik olarak telafisi çok güç olan bir sürecin kapısını aralamıştır.

    türkiye futbol federasyonu’ndan yapılan açıklamada, süper lig 2020-2021 sezonu’nda ekim ayından itibaren olmak üzere maçlarda, stadyumların kapasitesinin yüzde 30’u oranında taraftarın tribünlerde yer alabileceği belirtilmiştir.

    galatasaray, sadece türkiye'de değil avrupa'da ses getirecek yeni başarıların ilk adımlarını atmak için yola çıkarken, 2020-2021 sezonu sınırlı sayıda kombinesini 2019-2020 kombine sahiplerine özel satışa çıkartıyor.

    kulübümüz, pandemi sebebiyle yaşadığı bu zorlu dönemi atlatmak için çalışırken bu yolda en büyük varlığımız olan ve her koşulda kulübüne sahip çıkan taraftarımızı, armanın peşinde desteğe davet etmektedir.

    camiamizla, taraftarimizla bir olalim, birlik olalim!

    2020-2021 futbol sezonu içerisinde seyircisiz oynanacak maçların ücret iadesi yapılmayacak olup bu çetin yolculukta takımının yanında yer alacak olan şanlı galatasaray taraftarları, şüphesiz pandeminin açtığı derin yaralara merhem olacak, elini taşın altına koyarak tarihte hiç olmadığı kadar önemli bir misyon üstlenerek büyüklüğünü bir kez daha dünyaya gösterecektir.

    efsanemiz gündüz kılıç'ın dediği gibi “galatasaray, bir halatı hep birlikte çekenlerin, hep birlikte üzülüp hep birlikte sevinmesini bilenlerin takımıdır…” bu halatı çekenlerin arasında yer almak isteyen taraftarlarımızın oturma düzenleri yetkili merciler tarafından sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde belirlenecektir. herhangi bir sebep ile kombine yeri değişen veya koltuğunu satın alamayan taraftarlarımız, 2019-2020 futbol sezonundaki kombine yerlerini, 2021-2022 futbol sezonu için yenileme hakkına sahip olacaktır.

    son gün 17 eylül

    avantajlı fiyatlarla kombine satın alma hakkı olan taraftarlarımız bu kampanyadan 17 eylül 2020 perşembe gününe kadar faydalanabilecek.

    passo.com.tr ‘de

    tüm world özellikli ve vakıfbank kredi kartlarına 3 veya 6 taksit

    tüm bonus özellikli kredi kartlarına 3 veya 6 taksit

    tüm iş bankası kredi kartlarına 3 veya 6 taksit

    aktifbank kredi kartlarına 3 veya 6 taksit avantajı uygulanmaktadır.

    kombine ofisi’nde
    tüm world özellikli ve vakıfbank kredi kartlarına 3 veya 6 taksit
    tüm iş bankası kredi kartlarına 3 veya 6 taksit
    tüm bonus özellikli kredi kartlarına 3 veya 6 taksit
    tüm akbank kredi kartlarına 3 veya 6 taksit
    tüm finansbank kredi karlarına 3 veya 6 taksit (enpara kredi kartları için artı taksit uygulaması bulunmamaktadır.)
    tüm ziraat bankası kredi kartları 3 veya 6 taksit
    tüm halkbank kredi kartlarına 3 veya 6 taksit
    aktifbank kredi kartlarına 3 veya 6 taksit avantajı uygulanmaktadır.

    çalışma saatleri
    türk telekom stadyumu ofisi:
    hafta içi 09:00-17:00
    hafta sonu 10:00-17:00

    http://www.passolig.com.tr/iletisim
    e-mail: gskombine@galatasaray.org
    tel: 0850 724 33 44

    --- alıntı ---

    https://www.galatasaray.org/...satisa-cikiyor/47027
  • 8
    2020-2021 sezonu için kombinemi pandemi, toplu taşıma kullanımı gibi korkularım nedeniyle yenileme konusunda kararsızım; ancak 2021-2022 sezonu için yerimi de kaybetmek istemiyordum.

    kulüpten yapılan açıklamanın aşağıdaki kısmı beni çok mutlu etti;

    --- alıntı ---

    herhangi bir sebep ile kombine yeri değişen veya koltuğunu satın alamayan taraftarlarımız, 2019-2020 futbol sezonundaki kombine yerlerini, 2021-2022 futbol sezonu için yenileme hakkına sahip olacaktır.

    --- alıntı ---

    açıklamanın tamamı için;

    https://www.galatasaray.org/...satisa-cikiyor/47027
  • 10
    geçen sene oynanan seyircisiz maçlar için en ufak bir “jest” yapılmasın, bu sene daha da belirsiz bir sezon için kombine satışı ve fedakarlık dayatması yapılsın. insanlar yediğinden kesti, borç parayla kombine aldı. keşke yönetimden bir tane mail gönderilseydi kombine sahiplerine.“bu süreçte yaptığınız fedakarlığın farkındayız, teşekkürler büyük galatasaray ailesi” demek çok mu zordu? hiç kimse de en ufak şekilde iade konusunu dile getirmedi zaten.
  • 12
    2019-2020 kombine sahiplerine sınırlı sayıda satışa çıkacak olan kombine kartı. 2019-2020 sezonunda 40 binden fazla kombine satışı olduğu için kombine sahiplerinin yaklaşık %60'ı kombinelerini istese de yenilemeyecek. bu kombine sahiplerine 2021-2022 sezonu için yenileme hakkı verileceği açıklandı ancak akla gelen iki önemli soru daha var;

    1) ülkede ve avrupa'da salgının kötüye gitmeye başlaması liglerin ve turnuvaların geleceğini belirsiz kılıyor. ilerleyen dönemlerde maçların tekrar seyircisiz oynatılma kararı alınırsa kombine yenileyenlerin tekrar edecek mağduriyeti nasıl giderilecek?

    2019-2020 sezonu için düşündüğümüzde kulüpler için de bir "mücbir sebep" ortaya çıktığından seyircisiz oynanan maçların ücretlerinin iade edilmemesi makul görülebilir. bu sene ise durumu bilerek riske girip "elini taşın altına" koyacak taraftar için kolaylık sağlanmalı. 2020-2021 kombineleri satıldıktan sonra herhangi bir seyircisiz oynatma kararında, seyircisiz oynanacak maçların kombine bedelleri 2021-2022 sezonu kombine yenilemesi sırasında düşülebilir en azından.

    2) kombine yenileyemeyecek olanlar 2019-2020 kombine kulübe devir puanlarını 2021-2022 sezonunda kullanabilecekler mi?

    bu iki durum hakkında bilgi veya ipucu alabilmek için kombine satış sözleşmesine ulaşmaya çalıştım. her sene aidat verdiğimiz passoligin genelde soruları cevaplayamayan ve topu kulüplere atan müşteri hizmetlerinin konu hakkında bilgisi veya yönlendirmesi yok. kulübün çağrı merkezi de gskombine@galatasaray.org adresine e-posta gönderilebileceğini belirtti.

    kombineler satışa çıkmadan kulübün daha detaylı bilgilendirme yapması gerektiği aşikar.

    edit: gs kombine satış biriminden gelen cevap şu şekilde; "bu sezon kullanılabilir puanlarınızı ve indirimlerinizi kullanmamanız durumunda tüm haklarınız sonraki sezona devredilecektir. ancak olası seyircisiz oynama kararının tff tarafından alınması durumunda herhangi bir tam ya da kısmi ücret iadesi yapılmayacaktır."
  • 15
    valla okullar başlayacak, çocuğun okul taksitleri başladı, bir sürü kredim var ama aldım amk ya. hatta kartlarimin limitleri dolu, arkadaşımın kartından aldım :(

    maçlar oynanırsa gelemediğim maçlarda da ya kulübe devredeceğim ya da limit dahilinde gişe fiyatından veya altından devredeceğim. bu gelen paraları da ayrı hesapta tutup maçlara geliş gidiş (ankara'dan geliyorum amk) masraflarımı fonlayacağım. zor yani şu an için durum ama dayanamadım amk ya hem tribünü çok özledim hem de kulübe katkı vermek istedim. sonra darılmaca gücenmece olmasın. günü gelince mocuishle bile gişe fiyatından satıyor demesin kimse durum bu. gerçi bilet arayan demez, bu maçlarda karaborsa yapacak muhtemelen herkes, bilet bulmak bile imkansız olacak da, dışarıdan bakan insanlar beni yanlış tanimasin, bu konuda çok hassasım :/

    ayrıca şimdi kombine alıp da şampiyonluk yolunda, avrupa maçlarında, nisan-mayıs'ta, ne kadar karaborsa yapacak olan varsa da şimdiden alayının amk!
  • 18
    başlığı görmem ile birlikte eyvahlara geldim. alarm kurayım diye düşünüp yok artık bunu da unutmam demiştim kendi kendime. sabah aile hekimi, oğlanın okulu, iş vs gezince tümüyle aklımdan çıkmış. allah'tan biletler bitmemiş, bir sıkıntı olmadan yeniledim. yalnız koltuk numarası seçtirmedi. sanırım alış sırasına göre kulüp otomatik belirleyecek koltukları.

    arka arkaya üçüncü sezon aldığım bilet tipidir. bu günümün sevinci de bu oldu allah'a şükür.

    düzenleme: passo kartımın süresi 2021 ocak ayında bitmesine rağmen almama izin vermedi. şimdiden 2022 ye kadar uzattım mecburen.
  • 21
    satışa çıkmıştır. bilgisi olan varsa aşağıdaki sorumla ilgili mesaj kutuma yeşilleri bekliyorum renktaşlar...

    2019-2020 sezonu için devredilen biletlerden kazsanılan puanlar, 2020-2021 kombinesi alınmadığı takdirde 2021-2022 sezonu kombine alımında devredilebiliyor mu?
    passo'da bulunan bilgi sadece aşağıdaki şekilde;

    --- alıntı ---

    5. kombinemi satın alırken re-sale puanlarımı kullanabilecek miyim?
    bu sezon kombine satın alan taraftarlarımızın geçen sezondan sahip oldukları re-sale puanlarını kullanabileceklerdir.

    --- alıntı ---
  • 23
    bu sezon malesef covid-19 korkum ve maddi açıdan da sıkışık olmam nedeniyle, kombine alamıyorum.
    ancak "passo.com.tr"'de bilet satın alma ekranında yazan aşağıdaki uyarıyı okudum;

    --- alıntı ---

    bu sezon neden aynı koltuğumu yenileyemiyorum?

    yetkili mercilerce belirlenecek kurallar çerçevesinde oturma düzeni oluşturulacaktır. bu nedenle yeni oluşturulacak oturma düzeninde otomatik yerleştirme yapılacaktır. bir sonraki sezon koltuğunu yenilemek isteyen taraftarlarımız 2019-2020 sezonundaki koltuklarını yeniden satın alabileceklerdir.

    --- alıntı ---

    buna göre, 2019-2020 yılında sahip olduğum koltuğumu, 2021-2022 sezonunda alabileceğim.
    kulübün en azından bunu düşünmesi beni çok sevindirdi.
    zira çok uzun zamandır 9 kişilik ekiple 415'de konuşlanmıştık ve bu sene yerimizi kaybetmekten korkuyorduk.
    bu durumda, 2021-2022 sezonunda tekrar -sağlıkla- görüşmek üzere.

    not: eminim covid rakamları düzelir ve iyiye gitme olursa, bir kaç maça muhakkak gideceğim :)
  • 25
    tekrar almayı çok istediğim kombine. fakat şu dönemde ne olacağı belli olmayacak bir sezon için parayı bosa harcamak istemiyorum. çünkü evleneli 2 ay oldu biraz borca girdim. biriken devir puanlarım var onları 2020-2021 de kullanbilirsem belki seneye sarkar bilemiyorum. bir yandan da almak konusunda çok istekliyim. bugün bide passo'dan mesaj gelmiş önceliklisiniz diye. bunlar da gazlayıp duruyor.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın