226
milletin yangın yaptığı deniz gül bu muydu allah aşkına? vasat oğlu vasat.
227
barton kardeşim eyyam yapıyor. saçma sapan pozisyonlarda rakip lehine faul veriyor. eyyamı nerede görsem tanırım.
228
en iyi hücum yapan adam abdulkerim'di onu da çıkardı. neden arda'ya ve hakan'a dokunmamak için. korkak herif.
229
ya yemin ederim gerçekten şaka gibi. takımda tek orta açan abdülkerim çıktı ya.
230
abdülkerim çıktı orkun girdi, şaka gibi. 2-0 biter bu maç. 10 kişi takıma abdülkerimi ileri gönder orta kafa atar. kafayı yemiş durumda montella. arda ve hakan ise hiçbir bok yapmadan duruyor.
231
dk 86 orkun girdi. stoper çıkarttık. 2 gol lazım bu arada. abd’yi yenemeyiz çünkü.
okan hoca’ya sulanmasınlar da…
233
kaçan gole bak şaka gibi.
234
eren paraguaylıların kurduğu bütün tuzaklara düştü.
235
deniz gül sen ne rezil bir forvetmişsin abicim ya!
237
bunu nasıl kaçırırsınız yaa nasıl.
238
bu maçtan sonra montella'yı kovmayan o koltuklarda oturmamalı.
239
can uzun ve deniz gül. bravo çocuklar. dünya üzerinde bir siz kaçırırdınız o pozisyonu. milli balonlar.
240
ya deniz ayağına gelmiş işte sok içeri. tek forvet sensin ya sok onu 1 metreden.
241
deniz zaten ofsayttaymış.
242
boş kaleye gol de kaçırdık oooh daha ne kadar rezillik olabilir derken bir yenisi ekleniyor. bir tane de kontradan yersek sıvamış olacağız.
243
deniz de balon çıktı. 2 şut attı ikisi de karavana. onun dışında sahada yok.
244
can bize attığın gole bak bir de kaçırdığına.
245
deniz bariz ofsayt da o nasıl bir forvet vuruşuydu lan? kaleci bile o kadar panik olmaz orada. barış alper her şeyi denedi gol attırmak için ama olmadı hala.
246
maçın en iyi pozisyonu orkun’un barış’ı kaçırmasıyla geldi. arda ve hakan nasıl 90’ dakika sahada kaldılar hayret.
248
+7 verildi. gol atamadan eleniyoruz gibi.
249
hakem rakibe kırmızı kart vermeseydi daha iyiydi. kırmızı karttan sonra sapıttı tamamen rakip lehine yönetti ikinci yarıyı.
250
1 gol artı abd galibiyeti bizi gruptan çıkartır gururu kurtarır ama o comeback’i yapabilecek ruh yok kimsede.