526
abdülkerim ya defol git .
527
golü bulana kadar bir tarafımız çıktı. yediğimiz golün basitliğine bak ya. ayıp valla.
528
bölgesel amatör lig golü yediğimiz maç.
529
djeko bizim defansı dağıtır. net.
530
yine savunma konsantrasyonu yerlerde. abdülkerim öndeyiz ya yedir hemen.
531
gerçekten çok kötüyüz, bir oyun planımız yok. organize değiliz, bireysel goller atıyoruz sadece kaç haftadır.
532
o kadar basit gol yiyoruz ki. bu sezon gol yeme rekoru kıracağız. bari yediğimizden fazla atabilsek.
533
ee 4'lüye geçince gol de yedik ne oldu şimdi? 3-5-2 : 1 - 1 : 4-2-3-1 mi oldu?
534
çıkar ahmedi artık yeter ya.
bir de iş işten geçmeden müdahale et şu takıma hoca ya.
535
çok şükür bugün de kg var oynayanları üzmedik. yediğimiz gole kafayı yememek elde değil.
536
galip geleceğimizi düşündüğüm maç. takımın 2.yarıdaki vücut dili böyle anlatıyor bana. rahat olun renktaşlar.
537
gol atmak için götümüzü yırttığımız fakat en aptal golleri yeme geleneğimizi devam ettirdiğimiz maç. golü atmışsın, taraftarımız maça dahil olmuş yenilen gole bak.
538
bir pozisyon geçsin ofsayt yok hemen bayrak kaldırıyor allah’ın cezası.
539
sallai'nin top kapmaktan anladığı tek şey faul yapmak.
540
dünya üzerinde bizim kadar zor gol atıp basit gol yiyen takım yoktur. savunma konsantrasyonu rezalet bir takımız. o top taca gittiğinde hem eren hem abdülkadir'in sitemkar tavrından hissettim gol olacağını. rize bir an önce atak başlatırken bizim nane molla oyuncularımız topun niye taca gittiği konusunda ilahi şikayette bulunuyorlar. bu savunma konsantrasyonu ile ne alkmaar'ı ne feneri yenebiliriz. takım her şeyiyle sezon başı yüksek performans göstermiş ve ilk yarının sonuna doğru düşmeye başlamıştı ama artık tamamen düşmüş durumda. haftalar ilerledikçe daha da gerileyeceğiz gibi görünüyor. takımda hatlar arası kopuk. okan hoca orta saha almasın daha. premier ligde oynayan lemina mertens kadar hazır değilse işimiz zor.
541
okan buruk, aslında lemina’yı oyuna falan almak istemiyor. puan kaybı gelirse lemina’yı oyuna sokmadı olmasın diye hemen içeri atacak golden sonra.
gerçekten isteyen adam ikinci yarıya direkt lemina ile başlardı.
542
sallai topu sürüyor çizgiye kadar, 1 kişi yok yanında 1 ya. olm nasıl birbirnizden bu kadar kopuksunuz siz ya?
543
1-1 devam eden maç.
lemina hemen iki stoperin arasına girdi. özlemişiz. bundan sonra diziliş bu şekilde olmalı.
544
biz nasıl bu hale geldik aklım almıyor. takım harbi icardi'den ibaretmiş. fener maçı nasıl olcak bilmiyorum. bu maçta bir kaza olmaz ise beraberlik kokuyor.
545
lemina girdi. sara şimdi başlayacak oynamaya. merkezde sara torr lemina çok tehlikeliyiz.
546
sara yakaladığı ilk fırsatta çatala takıyordu. şu takımı ileri itecek lemina gibi adamlara ihtiyacımız var. asıl girmemiz gereken formasyona 60. dakikada geçmiş olmak gerçekten acı veriyor.
547
ikinci yarı değişiklikler doğru ancak çöpe atılan ilk yarı var.
548
eleştirdiğimiz fb gibi orta-kafa-gol denediğimiz maç.
549
cok kötü maç saçma sapan gol yemesek 1-0 biterdi.
550
barış'a nasıl sabrediyor hoca inanamıyorum.