376
ataklar başlamadan kesiyor hakemler. oyunun başında ilkayın önü boş, göğsüne çarpan topu el diye kesti. ince ofsaytlara anında bayrak kaldırıyorlar.
377
kameraya göre karşıdaki hakem hangisiydi bilmiyorum ama osimhenin pozisyonu gayet ortadaydı. sonrasında barış kaleciyle karşı karşıya kalacaktı.
muhtemel golümüze engel olan süzme bir yan hakeme sahip maç. kimsiniz lan siz. ne hakla muğlak pozisyonda atağımızı kesiyorsunuz.
378
daha iyi yerleşiyoruz. tribünler çok güzel uyuyor, maç çok güzel uyuyor, tam çaktırmadan gol atma zamanı. şu dakikalarda bir tane atarsak olmayan özgüvenleri kırılacaktır. dakika 21.
379
22 dakika oldu şutumuz yok.
380
osimhen ile net kafa vuruşu kaçtı.
381
mertens’i o kadar çok arıyoruz ki tarifi yok. alin kardeşim osimhen’in arkasına dinamik hızlı bir ofansif orta saha. sağ beke 2 sezonda 50-60 milyon euro harcayacağınıza oraya üst düzey bir adam alın takım seviye atlasın.
382
normalde fener aleyhine hele bizim lehimize böyle fauller verilmez allah allah ne planlıyorsunuz yine şeytancıklar.
383
fenerbahçe galatasaray’ı apokerim ve kazımcan üstünden oyun kurmaya zorlarken galatasaray ise brown osterwolde tarafına zorluyor.
384
sara vurdu az farkla dışarıda.
385
sara ile net kaçtı. ne zaman atacaksın çocuk. dakika 27.
386
uğurcan'ın ayakları ederson'dan net daha iyi.
387
güzel paslaştık; sara’nın güzel şutu az farkla dışarıda.
391
sonunda kaleyi yokladı biri. sara 27. dakikada fena vurmadı az farkla auta gitti. böyle devam daha arzulu oynamalıyız.
397
dünya yıldızı sane. golllllllllll