resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 7104
    bu yazıya belki de en kötü entrylerimin arasında olacağını bile bile yazıyorum ama durum böyle. yazıyı okuduktan sonra "ne alaka hafız" falan diyecekler olabilir ben peşinen yazayım: çok alaka. evet konu mehmet topal'ın fenerbahçe'ye transferi mevzusu ve arda'nın galatasaray'dan ayrılış şeklinden sonra mehmet topal'ın sırf konuşmuyor diye arda'dan daha fazla galatasaraylı gösterilmesi, topal'a dilenilmesi, galatasaray'ın kaptanlığını yapmış birisinin acımasızca itin götüne sokulması.

    şimdi arda çok konuşuyor ediyor tamam fakat arda'nın sıradan göt yalıyıcı, şirin gözükücü futbolculardan olmadığını anlamış olduk en azından. bizim özelliğimiz bu maalesef futbolcu ne kadar götünü yalarsa taraftarın, o kadar iyi.

    mehmet topal galatasaray'dan ayrılırken alacaklarından vazgeçmiş, sessiz sedasız kavgasız gürültüsüz valencia'ya transfer olmuştur. o dakikadan sonra da hepimiz onun valencia'da başarılı olmasını istedik, maçlarını izledik.

    fakat arda ne yaptı? ani bir kararla atletico madrid'e transfer oldu, yerine sol kanat bulunması konusunda sıkıntılar yaşandı bununla beraber gittikten sonra da çoğu doğru şeyler olmasına rağmen söyledikleri yüzünden itin götüne sokuldu. her defasında mehmet topal'la kıyaslandı, gerçek galatasaraylının arda değil de mehmet topal olduğu taraftarlarmızda ortak kanı oldu.

    bugün fenerbahçe'nin resmen açıkladığı üzere mehmet topal artık fenerbahçe'de. her defasında arda'nın mutlaka fenerbahçe'ye gideceğini vurgulayan "bizler" mehmet topal'ın ise yurt dışında bizi bir güzel temsil ettikten sonra yuvaya geri döneceğini düşündük hep. ancak zaman gösterdi ki işler hiç de öyle değilmiş. efendi bildiğimiz, yoktan var ettiğimiz mehmet topal galatasaray'ın bir numaralı düşmanına, şikenin suçun artık sembolü haline gelmiş bir takıma transfer olmuş durumda.

    arda'yı seversin sevmezsin, bu yazı ile kimseye arda turan'ı sevdirtmeye çalışmıyorum ama siz isteseniz de istemeseniz de bu adam galatasaraylı. kabul etmek zor olsa da olmasa da sırf konuştuğu için, hele hele kaptanlık yapmış adamı galatasaraylılıktan çıkaramazsınız.

    ha olur da bir gün arda turan fenerbahçe'ye transfer olursa silerim bu entryi, mehmet topal başlığında da kendisinden özür dilerim. ancak yine de galatasaray ekmeğini yiyip avrupa'ya gitmek için kıçını yırtıp sonra fenerbahçe'ye dönen adam belki efendi olabilir ancak gözümde galatasaraylı falan değildir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın