• 201
    gol olmadı, her iki takım da istediğini alamadı ve sonunda da kavga oldu diye oynanan futbolunda kötü olduğu söyleniyor!

    ilk 25 dakika galatasaray ev sahibi de olmanın avantajıyla muazzam bir baskı kurdu. daha sonra fenerbahçe biraz kendine gelip dengelemeye çalıştı. aradaki itiş kakışlar maçı biraz soğuttu fakat fazla geçmeden ilk yarı bitti. ikinci yarının başından 80. dakikaya kadar şahsen ben soluksuz izledim maçı. sadece gol olmadı ama top bir o kalede bir bu kaledeydi ve müthiş bir mücadele vardı sahada. özellikle, yanılmıyorsam 50-60 ıncı dakikalar civarında müthiş bir tempo vardı. 10 saniye içinde hem gol yiyebileceğimiz hem de gol atabileceğimiz anları bir kaç kez yaşadım. pas hataları olmadı mı? evet çok oldu ama o pas hatalarına sebep olan pres, baskı gibi futbolun özünde olan mücadeleyi es mi geçeceğiz?

    şunu rahatlıkla iddia edebilirim; her iki takımın karşısında da rakibi değil de bir anadolu takımı olsa ciddi fark yerdi. ha, ama ikisi karşılaşıp gol olmayıp bir de kavga olunca futbol da kötü oluyor! 5-5 bitse yıllardır unutulmayacak maç olacaktı, bizim futboldan anladığımız da tam olarak bu!
App Store'dan indirin Google Play'den alın