resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 6660
    eğer ki kişisel yanlışları baz alarak kurumlara küsecek olsaydık geçen sene bu günden itibaren benim galatasaray'la bütün bağlarımı koparmam gerekirdi. "bu kulübün" başkanı açılışta çıkan olaylardan sonra taraftara neredeyse küfretmiş, kendi stadında dilenci muamelesi görmüş üstelik onların yönetimindeki takım neredeyse küme düşmemeye oynuyordu. nefret ettim adnan polat'tan, yapılanlar uykularımı kaçırdı ama bir gün de lanet olsun galatasaray'a demedim. tamam bakıldığında belki benim maddi manevi arda turan kadar emeğim olmaya bilir "bu kulupte" ama bende bir taraftar olarak bunu eksik yaptım demedim hiçbir zaman.
    arda turan her zaman bizden biri olduğunu, "bu takımı" bir taraftar gibi sevdiğini söylediği için bizim göz bebeğimiz oldu birazda.. ben onu inanılmaz yetenekleri için bu kadar sevmedim, yenilgiye ben tribünde nasıl üzülüyosam o sahada öyle üzülüyodur diye düşünerek ona belkide gereksiz anlamlar yükledim. beni hatam.
    eğer ki sen her röportajında ben iyi bir galatasaraylıyım, benim taraftardan tek farkım benim sahada olmam dersen, kendini yıllarca böyle pazarlarsan o zaman takımdan ayrılınca galatasaraydan "bu kulup" diye bahsedersen tepki görürsün.
    "bu kulube" en fazla bonservis ücretini kazandırarak gitmiş eyvallah! taraftara kızgınmış küsmüş oda olabilir, bende her yapılanı onaylamıyorum.
    fakat sana yeni metin oktay dendiğinde bunu gururla kabul ediyosan, buna ne münasebet diye itiraz etmiyosan gün gelirde galatasaraya ettiğin her hakaret metin oktay'a da edilmiş sayılır işte orda durman lazım.
    profesyonel arda turan geçmiş yönetim politikalarına kızabilir, eleştirebilir.. taraftarın bazı davranışlarına içerleyebilir.. ama kendini galatasaraylı taraftar olarak addeden arda turan galatasaraya küsemez, hakaret edemez.
    ben profesyonel ardayı sevmedim. ona bu güne kadar "bu kulup" için yaptıkları için teşekkür ediyorum ve şimdi gerçekten ona veda ediyorum.. yolu açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın