• 2519
    yazarların "kişisel" görüşlerini ifade ettiği bir platform olarak bildiğim sözlüktür. yani görüşler kişisel. objektif olmayabilir bazen. bir kişinin beğenmediğini başkası çok güzel görebilir. ama sırf bu yüzden satır satır hakaret yemek can sıkıcı.

    sanki biz hakaret etmesini bilmiyoruz ya, neyse. herkes gergin. herkes takımın haline üzülüyor. ama sorunun kaynağı hakkında anlaşmazlıklar var. çözülmek zorunda değil elbette. farklılıklar doğaldır. yeter ki sözlüğümüze yakışır şekilde yazılsın, çizilsin.

    belki de bir yıldan uzun süredir; gerek içinde olduğum başlıklarda, gerekse sadece takip ettiğim başlıklardaki "vurun abalıya tavrı" sözlüğün gizli düşmanıdır. zamanın ruhu gereği şimdilik bu tavır lehine işleyenler unutmamalı ki; herkesin düşüncesini ifade edebilmesi özgürlüğü yarın kendilerine de lazım olacak. şimdilik "keh keh" gülüp avuç ovuşturabilirler, yılabilirler, girecek dümen suyu arayabilirler.

    birilerinin istediği minvalde konuşma mecburiyetine tutulmak; faşizmin en net tanımıdır. herkesin bunu göz önünde bulundurmasını dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın