• 1559
    youtube kanalımda sürekli paylaşsam da yoğun olduğum için bayadır sizlere bu başlıkta dizi önerisi yapmıyordum. 2024 yılında beklediğim ve iyi olacağına inandığım dizilerden bir seçki hazırladım.

    ilk dizi: ripley
    dizinin konusu: 1960'larda new york'ta yaşayan ripley adında bir dolandırıcı, zengin bir adam tarafından aldatma, dolandırıcılık ve cinayetle dolu karmaşık bir hayata başlamak üzere tutulur. onun farklı karakteri ve hikayesine odaklanacağız.
    dizinin yayın tarihi: 4 nisan 2024 netflix
    önemli oyuncular: andrew scott (sherlock severler yakından tanır)

    ikinci dizinin adı: the regime
    dizinin konusu: the regime çözülmeye başlayan bir ülkenin sarayının duvarları arasında geçen entrikanın, mücadelenin hikayesini anlatıyor. dizinin karmaşık yapısı ve güç mücadeleleri, izleyicilere sürükleyici bir politik dram vaat ediyor. fragmanını baya beğendim. dizi de sağlam olmuş. ödül çıkar bu diziden.
    dizinin yayın tarihi: 3 mart 2024 hbo max
    önemli oyuncular: kate winslett

    üçüncü dizinin adı: shogun
    dizinin konusu: japonya osaka'da bir balıkçı köyünde gizemli bir avrupa gemisi görüldüğünde lord yoshii toranaga, gücün terazisini değiştirebilecek ve düşmanlarını mahvedebilecek sırları keşfeder ve mücadele başlar.
    dizinin yayın tarihi: şubat 27 2024 disney plus, fx
    önemli oyuncular: kadroda tanınan çok fazla oyuncu yok. fakat dizi aşırı iyi başladı çılgınlar gibi gidiyor.

    dördüncü dizinin adı: 3 cisim problemi
    dizinin konusu: insanlığın yabancı bir medeniyetle ilk temasının hikayesini anlatacak. netflix 2024 yılında en çok yatırım yaptığı önem verdiği dizilerinden biri.
    dizinin yayın tarihi: 21 mart 2024 te netflixte yayında.
    önemli oyuncular: john bradley, liam cunnigham,

    beşinci dizinin adı: manhunt
    dizinin konusu: ilk amerikan başkanlık suikastının ardından yaşananlar ve lincoln'ün yeniden yapılanma planlarının temelini oluşturan idealleri koruma ve koruma mücadelesi.
    dizinin yayın tarihi: 14 mart 2024 netflix
    önemli oyuncular: tobias menzies (outlander'dan tanıyoruz bu abimizi)

    altıncı dizinin adı: fallout
    dizinin konusu: gelecekte, nükleer katliamın yol açtığı kıyamet sonrası los angeles'ta vatandaşlar kendilerini radyasyondan, mutantlardan ve haydutlardan korumak için yer altı sığınaklarında yaşamak zorunda kalacak. bizlerde bu dünyaya konuk olacağız. oyun serisinden aşina olanlar vardır.
    dizinin yayın tarihi: 12 nisan 2024 amazon prime'da olacak.
    önemli oyuncular: walton goggins (sons of anarchy, the shield, justified ve tarantino son dönem filmlerinden oyunculuğunun hastasıyım), kyle maclahlan (twin peaks efsanesinden tanıyoruz)

    yedinci dizinin adı: avatar son hava bükücü (bu dizinin animasyon haline bayılıyorum o nedenle diziyi izleyip youtube kanalıma inceleme videosu da çektim hemen)
    dizinin konusu: avatar olarak bilinen genç bir çocuk, dünyayı kurtarmak için dört temel güce hakim olmalı ve onu durdurmaya kararlı bir düşmana karşı savaşmalıdır. animasyon versiyonu olan bu efsane yapım film haliyle hayal kırıklığı yaratmıştı. bakalım dizi nasıl gelecek diyordum ki fena değil oldukça hoşuma giden noktalar oldu. su gibi akıyor izleniyor. eleştirilecek noktaları da tabi ki var.
    dizinin yayın tarihi: 22 şubat 2024 netflix
    önemli oyuncular: kadroda bilinen bir oyuncu bulunmuyor. ama lost izleyenler varsa ateş lordu ozai karakterini tanıyacaklar. lost dizisinde koreli koca rolündeki abimiz ateş lordu rolünde.

    sekizinci dizinin adı: constellation (dizi harika başladı çok beğendim)
    dizinin konusu: jo, uzayda yaşanan bir felaketin ardından dünyaya geri döner ve hayatında eksik parçaların olduğunu keşfeder ve uzay yolculuğunun gizli sırları hakkındaki gerçeği ortaya çıkarmak ve kaybettiklerini geri almak için yola çıkar.
    dizinin yayın tarihi: 21 şubat 2024 apple tv plus
    önemli oyuncular: jonathan banks (breaking bad efsanelerinden)

    dokuzuncu dizinin adı: palm royale
    dizinin konusu: 1960'larda kocası ve tüm sosyal çevresi tarafından işten atılan bir kadının kimliğini yeniden inşa etmesini anlatıyor.
    dizinin yayın tarihi: 19 mart 2024
    önemli oyuncular: kristen wiig (snl'den hayranı olduğum kadın komedyendir)

    onuncu dizinin adı: the new look
    dizinin konusu: moda tasarımcısı christian dior'un, coco chanel'i tahttan indirirken ve ikonik güzellik ve etki damgasıyla dünyaya ruh ve hayat geri dönmesine yardımcı olurken yükselişini araştırıyor.
    dizinin yayın tarihi: dizi geçtiğimiz günlerde apple tv plusta yayınlandı.
    önemli oyuncular: maisie williams (got evreninden bildiğimiz kardeşimiz), ben mendelsohn

    bu diziler dışında yeni çıkan sağlam dizileri yine burada değerlendirmek dileğiyle. herkese iyi seyirler. ara ara yeni diziler önerdiğim kulüptür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın