• 79
    her ne kadar 2012-2013 yılları sonrası şehrin diğer takımı olan los angeles lakers'tan daha istikrarlı bir grafik çizseler de aynı sahayı paylaştıkları lakers'a karşı "küçük kardeş" ya da "üvey evlat" imajından artık kurtulmak istedikleri için kendi statlarına geçecek olan takımdır kendileri. dün yapılan resmi açıklama ile beraber 2026 yılı nba all star organizasyonuna da ev sahipliği yapacaklar hatta.
    yeni kontratlar üzerinde anlaşmaya vardıkları kawhi leonard ve paul george önderliğinde yeni arenalarında yine başarılı olma çabası içine girecekler. tahminlere göre james harden ile de devam edebilirler ama westbrook ile aynı yolda artık yürümezler gibi hissediyorum.
    taraftarları ilk cümlede yazdığım gibi er ne kadar artık los angeles'ın daha iyi takımı biziz deseler de öyle ya da böyle lakers araya bir şampiyonluk daha sıkıştırdı 2020'de. o yüzden tek hedef şampiyonluk prensibi ile iki inanılmaz kanatla çıkılan bu yolda clippers yeni evlerinde yeni bir aura ve doğru rol oyuncuları ile belki bir şampiyonluk adayı olabilir gelecek 2 sene içinde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın