• 163
    400 kadar biletin yönetim yakınlarına ayrıldığı, 1800 kadar biletin tayfaya dağıtıldığı bir başka kadıköy deplasman maçıdır.

    1800 kadar biletin ise yarısından çoğunun, serbest(!) piyasa(!) şartlarında(!) değerlendirileceği söylenmektedir.

    kadıköy deplasman biletine 10 bin lira veya belki daha fazla para verebilecek kadar hevesli olan arkadaşlar umarım tribünde aradığını bulurlar.

    ...

    maça gelirsek; spikerin hemen öyle top bir o kalede, bir bu kalede diyeceği bir maç beklemiyorum. tam tersine sert mücadelelerin yaşanacağı, ilk yarıda çok kontrollü bir futbol oyunu bekliyorum. normalde hakem konuşmayı pek sevmem ama bu maçta hakemin kontrol problemi yaşayacağını düşünüyorum. bu yüzden en az 1, belki karşılıklı kırmızı kartlar çıkabilir.

    geçmiş yıllarda olduğu gibi hem erken dakikalarda hem kötü gol yiyeceğimizi düşünmüyorum. maçın ikinci yarısında öyle bir psikolojik eşik aşılmalı ki, oyun tarzını aniden değiştirip, herifler ne olup bittiğini anlamadan gidip golü bulmamız lazım. herifler ilk golün şokunu atlatamadan ikinci golü bile bulabiliriz. bu senaryo hakemin aleyhimize devreye girmediği noktada geçerli olabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın