• 189
    maç başlamadan galatasaray'ın kazandığı karşılaşma . kendinizi madrid'lilerin yerine koyun ; klübede kıvırcık saçlı bir korkulu rüya , eski kalecin , brezilya milli takımından bir kıvırcık daha , ufak bela giovani , yardırıp gelen bir keita . dinmez enerji mustafa sarp , ayıboğan bir adam , oha lucas neill , komple futbolcu hakan balta . kendilerinin fernando torres'i varsa bizim de arda turan'ımız var , onlar bizden iyi bilir bunun ne demek olduğunu çünkü biz ancak birbirimizi yiyoruz. çünkü biz hep onlara hayran büyüdük . hayır efendim biz galatasaray'ız , biz eleyecek tarafız .

    avrupa maçlarında hiç bir rakip galatasaray'ı kolay geçeceğini düşünemez , bu galatasaray korku saçmaya başlayacak düdük çaldığında . bu avrupa mücadelesinde galatasaray tecrübeli olan taraftır , atletico saldır babam saldırla oynamayacaktır . çünkü tecrübeli tarafın bulduğunu atacağını bilir .

    ha fotomaç gazetesinin söylediği gibi cristiano ronaldo'yu alacak kadar büyük değiliz( ! ) , ama maç başladığında futbolcuların suratında ki anadolu ateşini gördüklerinde sünnetten kaçan çocuklar gibi telaşlanacaklardır madridliler.

    hep biz derdik ya , şu adam bizde olsa orta sahada sorun kalmaz , forvette sorun kalmaz falan . bugün onlar söyleyecek bu lafları , la bu 9 numara bizde olsa ne güzel olur ya , bu keita ne aga böyle , bu lucas neill neden bizde değil , bu hakan balta'da ne yakışıklıymış , allahtan kewell ve baroş yok aga fark yerdik yahu...
App Store'dan indirin Google Play'den alın