• 16
    sezon sonunda hiç pazarlık vs uğraşmadan zaniolo' yu 35 milyona liverpool, torreira' yı 33 milyona milan, zaha' yi ise 26.5 milyona brentford takımlarına sattım. satmak istersem kerem, tete, kazimcan için 20-30 civarından kapıyı açabilirim. söyle bir düşününce hiçte gerçekçi olmayan bir senaryo olmadı bence. erden bey öyle bir kadro kurdu ki sat deseler 100 milyon euroya satabilecegimiz çok değerli en az 5 oyuncumuz var.

    oyunda duran top ve oyuncu menajeri-temsilcisi ile kolay yoldan oyuncu satabilme dışında çok bir fark yok fm 23 serisine göre ama yine farklı bir şeyler olması güzel fm23-fm22 arasında bu fark bile yoktu.

    sezonu ligde şampiyon tamamladım ama şampiyonlar liginde grupta 3. olduğum için en az 3 kere kovulma tehlikesi ile atlattım. dursun başkan icardi' yi oynatirsan kovarım, 1 ay içinde liderliği geri alamazsan kovarım gibi ilginç ultimatomlar ile darladı beni. uefa kupasi finaline kaldım ama finalde real madrid' ten maalesef 7 tane yedim. türkiye kupası ve süper kupa finallerini fenere kaybettim. adamda haklı bu kadar loserlık camia için fazla...
App Store'dan indirin Google Play'den alın