• 33723
    iyi kadroların olduğu, avrupa'da estiği yıllarda 96-2000'i hagi-hakan, 2012-14'ü ise sneijder-drogba gibi 2 süperstarla takviye ederek şampiyonlar liginde güzel işler başarmış futbol takımımız.

    şimdi icardi'nin yanına da bir süperstar şart. zaniolo satılmasın diye burada kendimi paraladım garip bir şekilde gönderdiler adamı. ligde doğru dürüst oynamasın 6 şampiyonlar ligi maçında sahada olsa yeterdi. zaha, ziyech o boşluğu doldurur mu emin değilim.

    ne yapılacak bilmiyorum ama zayıf bölgeler belli. sol bek, stoper, 8 numara ve 10 numara.

    stopere ramos şart. sol bekte kazımcan'dan bir çıkış gelmezse orası da yetersiz kalacak maalesef. 8 numaraya ise uzun boylu ve tempolu bir adam şart. veratti çok alakasız olur. zaten toreira var. 2 tane toreira tipi adam ile mi oynayacağız. ziyech de 2. forvet ya da 10 numara gibi oynayabilir umarım.

    maalesef şampiyon kadroyu 3-4 takviye ile şampiyonlar liginde çok iddialı hale getirebilecekken tonla transfere rağmen şu an gruptan çıkması muamma bir takım durumundayız.

    transfer şampiyonu olmayalım lig şampiyonu olalım. şampiyonlar liginde kora kor oynayalım. fena halde 2008-09 ve 2019-20 dönemini andırıyor. içi boş ama şişirilen transferler ve bozulan takım kimyası.

    8 numara ve stoper acil gelmezse şampiyonlar liginde 3. bile olmamız zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın