• 1912
    düşünce farklılıkları konusunda sıkıntı yaşadığını tespit ettiğimdir.

    rijkaard'ı eleştiren yazarlar ve ürettikleri entryler hakkında , "ustruplu olsun, seviyeli olsun" şeklinde bir ricada bulunulması elbette doğal ve hatta elzem.
    lakin, eleştiri yapan yazarlara karşı görüş bildiren entrylerin yüzde kaçı seviye içermekte diye bir muhasebe yapılsa sanırım bilanço ağır olur.

    rijkaard eleştirisi getirenlere yazılanları okumak lazım. aptallıktan tutun, beyinsizliğe kadar zekayı hedef alan hakaretler, "s.k" dolu çirkin entryler, bunlardan haz edenler.

    sözlük sahip olduğu seviyeyi korumak istiyorsa, her iki taraftan da seviye talep etmelidir. hakim olan görüş ile azınlığın görüşü birbirine ezdirilmemeli, kırdırılmamalıdır. herhangi bir tedbir uygulaması iki tarafa da işlemelidir.
    şu ana kadar benim okuduğum entryler dahilinde hakaretin gırla gittiği entryler ; "sözlükteki seviyeyi bozmayın " diye uyarılan görüş doğrultusundaki entryler değil. eleştirenlerin klavyeleri, eleştiriye karşı çıkanlara göre gayet de ustruplu bana göre. yanlıyorumdur, eleştiri entrylerinde de küfür ve zekaya hakaret alıp başını yürümüştür ve ben fark etmemişimdir, o zaman gelir burayı editleriz elbette.
App Store'dan indirin Google Play'den alın