• 15909
    şimdi profesyonel algı için kallavi para alan ajanslar var. bu ajanslar ilk olarak bir ekip kurar ve o ekip birden fazla hesap ile her alanda, her platformda yer alır. bazen eski ve itibarlı üyelerin hesabını satın alırlar.
    bazen 0'dan başlar ve itibarlı hesaplar inşa ederler ki etkisi fazla olsun.

    takımdaki her bir çalışanın 20+ hesabı olur kimi platformlarda. kimisinde daha az olur, burada para ile fazlalaştırılmaya çalışılır.

    sonra instagram ve twitter gibi bot satılan yerlerden alırlar ki etkileşim fazla olsun, algoritma ileri taşısın "hot topic" hesabı.

    bu ajansların profesyonel olanları tv'deki gazetecilerin bazılarıyla veya youtube'da kanalı olan kişilerle de maddi olarak çalışır.

    yani - profesyonel algı için para veren kişi : ajansları, sosyal medyayı, tv'yi ve gazetecileri maddi olarak motive edecek kaynağı sağlar .

    burada da olabileceği gibi heryerde bu algı çalışmaları olabilir. maksat galatasaraylılara hayatı zehir etmek, psikolojiyi düşürerek şikeyle aldıkları şampiyonluğu tekrarlatmak.

    300 milyon € para vererek taraftarın itin arkasına konumlandırdığı bir zengin olsanız, siz de pasiflorasız, rezenesiz uyuyamazdınız. siyasetten tut heryere etki ediyorsun ve hala taraftarın seni yerden yere vuruyor.

    bunun etkisinde kalmaması gereken, galatasaraylıların başını dik tutması gereken platformdur. 7,5 puan farkla öndeyiz.

    isviçre çakısı gibi takımımız var, saçma sapan işler sonucu puan kaybettik ama hala öndeyiz. kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. hala artıdayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın