• 9
    onumuzdeki alanya ve karagumruk maclarindan 6 puan cikarirsak bu mac icin puan kaybi kredimiz var bence. benim icin beraberlik olumlu. zaten ben genel kaninin aksine fenerbahce’nin klasik fenerbahce’ligini yapip bu yarisi ve baskiyi kaldiramayip ileride puan kayiplari yasayacagini dusunuyorum. istedikleri kadar hakem odasi bassinlar, elbet bir anadolu takimi temiz 2-0 basacak gececek.(bkz: 21 nisan 2013 genclerbirligi fenerbahce maci). hakemler bunu onleyemez.

    ayrica vodafone arena’da uzerimizde bir sanssizlik var. zannedersem inonu stadi yenilenip vodafone arena oldugundan beri orada hic galibiyetimiz yok. en son besiktas’i deplasmanda 4 ocak 2015’te olimpiyat stadinda melo ve burak yilmaz’in golleriyle yendik. sonraki 8 yil deplasmanda 7 yenilgi 1 beraberlik aldik (o beraberlikte riekerink zamani bruma’nin show yaptigi mac olmustu).

    bu sezonki genel performansimizi dusunursem, icimden bir ses baskin baslayip one gececegiz ancak besiktas bali devreye girecek ve cenk tosun ile beraberligi yakalayacaklar diyor. mac da 1-1 bitecek. hatta kesin iki uc tane net pozisyonu harcayacagiz gibi. ama icimden baska bir ses de 2014-15 sezonundaki gibi kontra ataklarla 2-0 kazanacagiz diyor.

    bakalim.

    edit: karagumruk yerine karabuk yazmisim:( uyarilar icin tesekkurler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın