• 3331
    gözümde fenerbahçe taraftarından daha düşük bir seviyededir.

    burayı okuyan jimnastikçi varsa sakın artık ezeli rakipleri biziz, bazıları artık bizi fenerbahçe'den önde görüyorlar diye düşünmesin.

    özet geçeyim. mesela fb taraftarı malum parti seçmeni gibidir. herşeyin farkındadır ama işine gelmediği için 3 maymunu oynar. yeri gelir yıllarca bir kişiye biat eder. asla şike yaptığına inanmaz, haksız galibiyetlerde de vicdan azabı duymaz. hak ettiğini düşünür. onlara göre kazanmak için her yol mübahtır.

    bjk taraftarı ise bu özelliklere ek olarak müthiş ağlamaktadır. yani haklı, haksız olmasına bakmadan mütemadiyen ağlar. kazansa ağlar, kaybetse ağlar. çocukken dayak yiyip yiyip yine de saldıran arsız çocuklar gibidir. laftan zaten anlamaz. kafa ütüler, yorar. en büyük tehlike ise başarılı olmalarıdır. son 5 senede biri net şaibeli 3 şampiyonluk kazanınca iyice zıvanadan çıkmıştır.

    son derece boş bir kitledir. söz konusu futbol olunca zeka seviyesi 5 yaşındaki çocuğu geçemeyen bjk taraftarı insanı yorduğu gibi türk futbolu için de zarardır, ziyandır, ayak bağıdır. umarım tez zamanda pistten alınır ve uzun bir süre ortalarda görünmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın