• 28961
    güçlü bir omurga için bir 6 numara, bir de ileride oyun disiplinine sadık çilingir bir oyuncu ihtiyacı olan takım.

    merkeze hem teknik olarak ihtiyacımız olan; geriden oyun kuran, takımın merkezine akıl koyan hem de mental olarak genç takıma oyun liderliği yapacak bir oyuncu en kritik ihtiyacımız olarak gözüküyor.

    eğer iki sekizden birini de gedson carvalho fernandes yapabilirsek ne âlâ.

    ve bence ileride takımın hücumu domine edip, güçlü set oyununu oynamasında liderlik yapacak bir oyuncu. hücumlarımız genelde dikine, driplinge dayalı pozisyonlardan oluşuyor. ileride halil dervişoğlu'nun takımı oynatmadaki başarısının yanında son darbeyi indirecek oyuncu olmasından henüz uzak olması, olimpiu vasile morutan'ın bazı anlarda öne çıkmasına rağmen henüz potansiyeline ulaşıp dominasyon etkisinden uzak olması, kerem aktürkoğlu'nun bireysel olarak harika performansları olsa da profil olarak eksikliğini çektiğimiz çilingir oyuncu özelliğine uymaması bu ihtiyacımızı daha da belirgin yapıyor.

    ligde yanılmıyorsam en çok xg üreten takımız. ona rağmen maçları koparacak golleri atamıyoruz. ileride oyun liderliği yapacak, hücum oyuncularımız arasındaki senkronizasyonu sağlayabilecek ve takımı gerekli anlarda rahatlatacak bir profile ihtiyacımız var.

    bu sezonu "oyun" olarak geçiş sezonu gibi görüyorum. savunmamız oturdu, bir 6 numara ve bahsettiğim hücum oyuncusuyla seneye omurgası oturmuş, çok daha hazır, iyi bir takım izleyebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın