• 28952
    yeniden yapılanma adı altında şampiyonluktan uzak bir sezon geçireceksek kulüp yöneticileri, teknik heyet baştan ifade etsin de bilelim. en azından eleştirilerimizi o doğrultuda yaparız.

    ben şampiyonluk istiyorum. bu kadro da onu alacak güçte. yeter ki oyuncuların ayarları ile oynanmasın. herkes mevkiinde oynasın ve kafası rahat olsun.

    liglerde şampiyon olan takımların ilk 11 leri hemen her futbolseverin gözü kapalı 7-8 tane oyuncusunu sayabildiği 11 lerdir. kafası karışık, diken üstünde futbolcularla şampiyonluk gelmez. bugün marcao rotasyon adı altında bir oynasa bir oynamasa aynı formda olmaz.

    gencecik morutan sezonda 40-50 maç 90 dakika oynar. kendisi geldiğinden beri doğru dürüst 90 dakika oynamadığı gibi bir de rotasyona giriyor. bence oynatmamak için bahane bunlar.

    geçmiş terim yazılarım ortadadır. ama artık yaptığı kaba hatalardan ve yanlış oyuncu ısrarlarından gına geldi. bende bardak taşmak üzere. eğer göz göre göre şampiyonluk giderse o koltukta eskisi kadar rahat olabileceğini sanmıyorum.

    bu takım bu sene şampiyon olmalı. çünkü biz çok daha zayıf kadrolar ile şampiyon olduk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın