• 14792
    ne zaman fatih terim eleştirileri çoğalsa "bozmaya" başlayan sözlük. bir de içerideki başka takımlı sayısı çokmuş. fatih terim başlığı bir aylığına kilitlense kimse sözlüğün bozduğunu falan söylemez.

    şöyle diyeyim: fatih terim'i galatasaray'la bir gören çok sayıda yazar olan sözlük. "hocam torun sevmesi gereken yaşında galatasaray aşkıyla kulübe hizmet etmeye çalışıyor." falan yazılıyor. sanki gönüllü teknik adamlık yapıyormuş gibi. iki senedir avrupa'da rezil durumdayız. rezil. başka bir kelime yok bunu tanımlamaya. ligde zaten şampiyon olamıyoruz. anlık parlamalar ve bir şekilde kazanılan maçların çoğu da hocanın dört yıldır istikrarlı bir şekilde dert yandığı kadro kalitesinden kaynaklı.

    ezberlenmiş, mütekamil şekilde uygulanan hiçbir şey yok takımda. bugün feghouli iyiydi, yarın onyekuru süperdi, dün morutan klasıyla iki gol attırdı vs. hep oyuncuların günlük performanslarıyla maç alıyoruz ve bunların hiçbirinde hoca ön plana o oyuncuyu komuyor. o maçın sonunda böbürlene böbürlene "işte ben şunu bunu yap dedim de onu yaptı, biz zaten ondan bunu bekliyoruz." vs. ama ne zaman ki maç kaybediyoruz, dün günü kurtaran o oyuncuyu geri plana atan hoca o oyuncuyu gömüp "yani kadrom yetersiz, 18 transferle daha iyi olacağız." diyor.

    sonra iki yıldır süren bu saçmalıktan deliren makul insanlar eleştiri dozunu arttırınca "ooo bu fatih terim'e düşman, galatasaraylı değil bu, kuş bu, ooooo" oluyor. yani karşındaki insanı delirtmek ve çığrından çıkartmak için her şeyi yapıyorsun ama o "yeter lan!" dediğinde "lan mı? sen kimsin de bana lan dersin lan!?!?!*11*1!!1*" diye cevap veriyorsun. bu iş ona benzedi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın