• 14785
    bir puan kaybı sonrası daha sözlükte yangın gecesi...
    (bkz: 29 ağustos 2021 kasımpaşa galatasaray maçı)

    şu maç 2-2 değil de 0-3 bitmiş olsaydı herşey çok güzel olacaktı, cicaldau ne transfer be, morutan çok iyi abi, bilmem kim ligi donunda sallamaya gelmiş yorumları ile başlayıp; bu sezon istersek avrupa ligini alırız yorumlarıyla gece noktalanırdı. ama puan kaybı yaşadığımız için ne taylanın topçuluğu kalmış, ne terim'in taktik bilmezliği, son olarak "avrupa'da içimizden geçecekler"le gece sonlandırılmış.

    2012 yılında keşfettiğim ve o dönemden beri keyifle okuduğum sözlük artık beni çok yormaya başladı. artık birçok başlığı okumuyorum bile. bu kadar keskin geçişler nasıl olur anlamıyorum, psg veya city taraftarları bile puan kayıplarında bu kadar yangın yapmıyordur.

    ben takımın gittiği yoldan memnunum, ilk yarıdaki oyunumuzun üstüne koyarak devam edeceğiz ve dinamik bir galatasaray izleyeceğiz. o zaman geldiğinde, şu an bilmem kim topçu bile değil, vasat, acil terim gitmeli vs vs diyen kim varsa malum partiye oy verip ortamlarda ben hayatta oy vermedim diyenler gibi yine en üste çıkacaklar. o gün geldiğinde tüm başlıkları keyifle okuduktan sonra gönül rahatlığıyla sözlüğü bırakabilirim. *
App Store'dan indirin Google Play'den alın