• 5113
    1959 öncesi şampiyonluk yalanı meselesinde kesinlikle ama kesinlikle fenerbahçe sk twitter hesabından yapılan(https://twitter.com/...1377621486626820099) çağrıya cevap vermemesi gereken yönetimdir.

    ne kadar haklı olursan ol emre bol gibi antu ve ekşisözlük yazarı gibi tiplere karşı bir tartışmayı kazanamazsın. gerçekte kazanırsın ama şu yüzsüz ve üste çıkan tavırları ile seni dinlemez kendi kendilerine konuşur kendi dediklerini diretirler. sonra da medyada manipüle edip fenerbahçe ispatladı gibi algılar oluştururlar.

    ayrıca galatasaray kulübünü fetöcülükle itham eden metin sipahioğlu denilen şahıs kulüpten tamamen kovulup fenerbahçe kulübü tarafından resmi olarak özür dilenmedikçe ve tekrarlanmayacağı sözü verilmedikçe hem hukuk hem gerçekler açısından haklı olduğumuz bir tartışmaya girmek için ayaklarına gitmek kulübümüzü küçük düşürecektir. normal şartlarda da gereksiz ama bu fetö ithamları yüzünden aynı sokaktan bile geçilmemeli.

    bu fenerbahçe kulübü ali koç yönetimi öncelikle kaale alınacak birileri olduklarını kanıtlamalılar. öteki türlü kaale alıp aynı ortamda olmak bizi küçük düşürür. kendi seviyelerine düşmüş oluruz.

    1959 öncesi yalanı konusunda haklıyız. haklılığımızı elbet savunacağız ama bu kötü insanların tuzaklarına düşmeden yapmalıyız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın