resim
Bülent Korkmaz
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:55
Uyruk:Türkiye
  • 2270
    sahada gördüğüm zamanlar, güvenim yerine gelirdi. herkese mi gider yapar arma için biri, hah işte bu adam yapardı.

    uzun ıslanmış saçları, hırslı görüntüsü, ateş eden gözleri ve nam olmuş cesur tavırlarıyla inanılmaz bir kaptandı.

    neler neler yapmadı ki öyle zamane kaptanları vs değildi. galatasaray bir insan olsaydı bülent korkmaz en net adaylardan biri olurdu ! zaman zaman öz değerlerimizi unutmamız bana üzüntü vermektedir. bir de bizde vefa kültürü biraz aksatılıyor. ara ara hatırlamakta fayda var.

    kaptanım, tekmeye kafa atardı, top ile kale arasına kafa, kol, gövde ne derse koyardı, omzu çıkar oynardı, kafası yarılır devam ederdi. sakatlanmış canını düşünmesi gerekirken hala ona buna galatasaray'ın hakkını yedirmez eliyle gel gel yapardı.
    soyunma odasına girer sahada biri car car yaptı mı gel dışarda görüşelim derdi. bir de bu adam gitmedi . ne yaptılarsa gitmedi öyle severdi bizi. hani kovuk gene gitmedi, kadro dışı kaldı gitmedi, prime zamanlarında avrupadan tonla istediler gitmedi, kazandığından daha fazla verdiler gitmedi. işte bazıları böyledir. gitmezler. hala bile izlerken tüylerim diken diken olur, ruhumu çoşturur. sağolsun, varolsun, inşallah başarılı olur !
    cesur yüreğim, kaptanım. allah senden razı olsun ! ne severdim seni be. canlı izleyip, gördüğüm için inanılmaz şanslıyım
App Store'dan indirin Google Play'den alın