• 4680
    sırf bir dönem takımı forvetsiz bırakma gafletinde bulundular, terim'le beraber bir kaç transfer döneminde yanlış oyuncu politikası sürdürdüler diye tarihimizin en kötü yönetimlerinden biri olduğu iddia edilen mevcut yönetim kurulumuzdur.

    sanırsın bundan önceki başkanlar master class transfer dönemleri geçirip takımı her sezon mükemmel, eksiksiz kadrolarla oynatıyorlardı.

    içimizdeki bazı arkadaşlar, sanırım bayern münih taraftarı olduğu için beğenemedi şu yönetimi. ama realiteye gelirsek; kendilerinin yönetimleri başa geldiğinde, finansal açıdan bitik ve gelecek adına müthiş karamsar bir tablo varken, 3.5 yıllık yönetim sürelerinin sonuna yaklaşırken galatasaray'ın geleceği apaydınlıktır.

    eğer sene sonunda bu yönetimle vedalaşırsak, yerine gelecek yönetimden en büyük beklentim kendilerinin finansal yönetimini devam ettirerek bize anlık başarı değil, gelecek kazandırmaları olacak.

    yerine gelecek olan liseci yönetimin neler yapacağını hep beraber görürüz artık.

    not: işbu entry herhangi bir entry'ye cevap olsun diye değil, mustafa cengiz'le ilgili birçok sosyal medya platformunda yazılan eleştiriler baz alınarak girilmiştir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın