resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 1750
    iki gün önce arkadaşlarınız ile sözleşmiş on kişilik rezerve yaptırmışsınız filme. daha onbeş dakika varken kakara kikiri gittiğiniz sinema önünde olan bitenden haberiniz yoktur. sevdiğiniz birkaç oyuncuyu göreceğiniz veya kız arkadaşınız ile karanlık bir ortamda baş başa kalacağınız için mutlusunuzdur. beş dakika kala gişenin önüne gittiğinizde " bey efendi x kişisi tarafından tüm salon kapatılmıştır " cümlesi ile karşılaşırsınız. bu x kişinin kim olduğu kimle olduğu umrumda değil. yapılan ayıptır, saygısızlıktır, kul hakkı yemiştir.

    galatasaray futbol takımı kaptanının böyle bir davranışta bulunması bir galatasaraylı olarak gücüme gitmiştir. burada ardayı eleştirmiyor direk hatasını yüzüne vurmayı hedefliyorum. çünkü yaptığının eleştirilecek bir yanı yok. yaptığı herkes için hata sayılmalıdır.

    (bkz: kul hakkı)

    edit: bahsedilen filmin galası da yapılmıştır. paşa paşa gidip galasında izlenebilir. keza sinem kobal kapatılmış bir salonda bu filmi neden ikinciye izliyor o da garip.

    edit2: bu olay arda turanın özel hayatından çıkıp sinema ve sanat'a karşı yapılan saygısızlığa girer. kimsenin sanata karşı saygısızlık yapmaya hakkı yoktur. " kardeşim 145 kişinin bilet parasını vermiş işte " demekle kimse sıyrılamaz bu işten. o filmi o an izlemeyen en az 50 kişi vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın