resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 18882
    (bkz: 15 aralık 2020 galatasaray darıca gençlerbirliği maçı)

    kendisini maçın başında -kaptan olarak bizi temsil ettiği- flama değişimi sırasında gördüyseniz zaten anlamışsınızdır hali, tavrı "benim burada ne işim var" diye bağırıyordu. hatta karşı takımın kaptanını hiç sallamaz bir tavrı vardı (bilmiyorum sadece benim mi dikkatimi çekti bu veya yanlış yorumladım). büyük saygısızlık.

    felaket performansı bir yana maç boyunca da fazlasıyla lakayıt, ciddiyetsiz, "amaan kalktık buralara kadar geldik akşam akşam" tadında top oynadı. performansı hakkında yorum yapmak zaman kaybı olur.

    sonuç olarak instagram üzerinden yoruma verdiği tepki şaşılacak bir şey değil. çünkü gerçekten "kupa maçında bile" mantalitesine sahipti ve maçın başından sonuna kadar bunu bize bağıra bağıra gösterdi.

    ben arda'nın değiştiğine inanmıyorum arkadaşlar. o küçümser tavır, o sallamaz ve kendini üstün gören hali olduğu gibi duruyor. bunu da polemik yaratmak falan için de söylemiyorum sakın yanlış anlaşılmasın bu bir gerçek. karakterinde bu var. oynadığı top da bunu bize unutturacak gibi de değil. bu formuyla 2. lig siyah grupta veteran 10 numara olur anca.

    bilmiyorum arkadaşlar, açıkçası ben arda'yı galatasaray formasıyla görmekten hoşlanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın