resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 6567
    35 yaşında bize transfer olduğundaki performansının özeti aşağıdaki gibidir;

    şampiyonlar liginde real madrid, juventus, copenhagen gibi takımlara yağladı. real'e koyarken çeyrek final oynuyorduk, bi ara 5 5 diye tempo tuttuk, hatta 4.yü de attı ama offside nedeniyle sayılmadı. juventus'a yağladığında da grup aşamasındaydık, berabere kalarak avantaj sağladık, 1001 gece süren sahamızdaki maçta da sneijder'in golündeki asist yapan isimdi. o topu o şekilde indirip asist yapan forvetimiz en son hakan şükür'dü.

    ligde ise bütün büyük maçlarda iyi oynadı. süper kupa maçının uzatmalarında fenerbahçe'ye attığı golden sonra kayarken çıkarttığı üç çizgi sayesinde 35'in sadece yaşı olmadığını anladık, beşiktaş maçında 2 tane yağlayıp tüm tinercileri sahaya döktü, her yönden epic bi zafer kazandırdı. trabzon maçlarını falan bahsetmiyorum bile. devre arasında geldiği 2012-2013 sezonunda şampiyonlukta pay sahibi oldu, şampiyonlar liginde iyi oynadı. bir sonraki sezon sakatlığına kadar içerde iyi oynadı, dışarda maç seçti ama real'li juve'li gruptan çıkmamızı sağlayan en önemli unsurdu.

    35'lik hali bu haldeyse ben düşünemiyorum 27-28 yaşlarında bize geldiğini. onu geçtim bir sene oyalandığı çin macerasından önce gelseydi yine olurdu ):
App Store'dan indirin Google Play'den alın