resim
Muhammed Kerem Aktürkoğlu
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:25
Boy:1.73
Uyruk:Türkiye
  • 41
    2019-2020 sezonu 3.lig playoff turunda, 21 temmuz 2020 erzincanspor artvin hopa maçında üst üste 2 gol atıp takımını 2-0 öne geçirmiş olan, adı bizimle anılan genç futbolcu. daha sonra erzincanspor'lu bir oyuncunun kendi kalesine attığı golle maç 2-1 oldu.

    kendisini ilk kez izliyorum ve bana nedense bizdeyken garry rodrigues'in daha yeni yeni topu sağa çekip vurmayı öğrendiği zamanları hatırlattı. genç olmasına rağmen rodrigues'in olmuş hali gibi şimdiden. kendisini daha da geliştirebilir bence.

    izlediğim maçta sol ileride bekleyerek oynamakta. sanırım taktik gereği geriye çok gelmiyor. bu yüzden savunma yönü hakkında bir fikrim oluşmadı. bu sezon onyekuru bize geldikten sonra onyekuru'yu nasıl oynattıysak erzincanspor kerem için aynısını oynatıyor bu maçta.

    kerem'i alıp da oynatmazsak kendisine cidden yazık ederiz.

    bu arada bu maçı ali koç da izliyorsa özel uçağını hemen elemanlarına verip "gidip alın gelin bu çocuğu" emrini vermiş olabilir.*

    edit: kerem takımına bir de penaltı kazandırdı şimdi. ve penaltıyı da kendisi attı 3-1 yaptı. hattrick yaptı. yaşına göre oldukça sakin ve olgun oynuyor.

    edit: genç demişken bize göre genç tabi* 22'yi dolduracak yakında.
App Store'dan indirin Google Play'den alın