• 33
    pandemi sürecinden önce gayet başarıyla uyguladığımız oyun. hatta pandemi sonrası da güzel bir şekilde icra ettik ancak sonuç gelmedi.

    futbol böyledir, kendi hayatlarımızda da böyle hikayeler vardır mutlaka. bazen onca handikapa rağmen yine de iyi oynarsın ama bir şekilde olmaz. direğe çarpar, 2 metreden boş kaleye atamazın ayakların bağlanır, rakibe bir gol hediye edersin bir tane de taçtan yersin vs. sanırım bir noktadan sonra kaybetme ruh hali işliyor insana. skor olarak ağır bir mağlubiyet alabilirsin ancak oyundan vazgeçmemelisin. çünkü oyun üstünlüğün var. bir şekilde kötünün en kötüsü senaryosunu yaşadık. yapacak bir şey yok.

    mutlaka daha iyisini oynayabiliriz ama oyun felsefemizi artık oturtmamız şart. kadro planlamasını da bu oyuna göre yapmalıyız.

    mutlaka ama mutlaka onyekuru tarzı patlayıcı özelliği olan bir ön oyuncusu şart. yoksa kilidi açmakta zorlayabiliriz çoğu anadolu maçında. bir çok arkadaş değinmiş, güzel bir nokta; ön alanda doğru baskıyı yapmayı geliştirmemiz gerek.

    altyapımızdan mutlaka faydalanmalıyız. atalay’ın bu oyuna çok uygun olduğunu düşünüyorum. şans bulacaktır ve artık süre almaya başlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın