• 11
    bir hafta öncesinde samsunspor a kendi sahamızda son dakikada attıkları gol ile yenilmiş idik. bayram günü ve gündüzün de gayet güzel ve sıcak bir gününün akşamında oynanan maçta, inönü kapalısının eski açık tarafındaki ( tv den bakıldığında sağ tarafı kapalının) kenarının tek kapılık yerini ve eski açığın tamamını komple doldurmuştuk.

    tarlabaşından çıkılıp(toplanılıp) taksimden aşağı önüne geleni süpüren şekilde gelinmişti kapalının önüne. sayıca çok olan ev sahibi takımın taraftarlarının ve sözüm ona efsane ama tüm tribüncülerin bildiği gibi kağıttan kaplan olan tribün grubunun (boyner oldu sonra:) kafalarını dahi kaldırmaya cesaret edemedikleri bir anda bize ayrılan kapıya geldiğimizde ufak bir elektriklenme sonucu ortalık karışmış, ev sahipleri o zaman lunaparak, günümüzde ise konser alanı küçükparkta çarpışan arabaların, atlıkarıncaların arasına kendilerini atıp canlarını kurtarmışlardı. ama görüntüler insalık namına gerçekten pek iyi değildi.

    maç sonu, maç kazanılmış (3-2) o sezon bjk a karşı 3.kez galip gelmemizden ötürü(tsyd 4-2, ligin ilk maçı 3-1 ve iş bu maç 3-2) "re re re ra ra ra 3 kez koyduk kartala" diyerek dolmabahçe semalarını ve inönü kapalısını inletmiştik. daha sonraki hafta samiyen de önce antepe ve ondan da 3 gün sonra erteleme maçında antalya ya kaybedince hem şampiyonluğu kaçırmış hem de "re re re ra ra ra samsun antep antalya" makarlarına maruz kalmıştık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın