• 19
    belki de ilk kez kariyeri için yolun sonunun gözüktüğüne dair sinyaller veren tüm zamanların en iyisi. pek çok istatistiği genel ortalamalarının oldukça altında. ligin en çok pas denemesi yapan oyuncusu olmasına rağmen isabet oranı %60 ve bu alanda ligdeki en kötü 5 oyuncudan biri. hatta son maçlarda %50 civarında kalıyor. touchdown pası sayısında da genelde ligde ilk 5 içerisinde yer alırken bu sezon 12. sırada. yaşı da 42 olunca haliyle bu durumun geçici bir düşüş olmadığını düşünüyor insanlar. sezon sonunda serbest kalacağı için emekli olacağı ya da farklı bir takıma gidebileceği de konuşuluyor.

    takımın* mevcut kadrosunda özellikle de hücum oyuncularının genel kalitesi pek de yüksek olmadığından ''brady kötü değil, çevresi kötü'' diyenler de yok değil. hatta neredeyse bütün patriots taraftarları buna inanıyor. new england patriots bu sene ligdeki en iyi savunmalardan birine sahip olmasına rağmen en kötü hücum takımlarından biri. wide receiver pozisyonundaki genel kalite düşüklüğüne bir de sakatlıklar eklendi, tight end pozisyonunda ligin en kötü takımı olabilirler. geçen yıl çok iyi oynayan offensive line ise hem ayrılan oyuncular hem de sakatlıklar neticesinde oldukça zayıfladı. koşu hücumu da kötü offensive line performansından nasibini almış durumda. koşu denemesi başına katedilen mesafede ligdeki 32 takım arasında 26. konumdalar.

    peki brady için gerçekten de yolun sonu mu ? bir efsanenin daha bitişine mi tanık oluyoruz ? açıkçası bu sorulara cevap vermek çok kolay değil. takımın hücum silahları gerçekten de kötü. geçmişte de bu gibi sezonlarda* brady'nin istatistikleri gerilemişti. bu sebeple ben hala yolun sonu olduğunu düşünmüyorum. ama bir oyuncunun 42 yaşındaki düşüşü ile yıllar önceki iki sezonunu kıyaslamak da sağlıklı olmayabilir. brady her zaman 45 yaşına kadar oynamak istediğini söylüyor ki ben de bunu zorlayacağını, bu nedenle emeklilik kararı almayacağını düşünüyorum. ancak koç ve aynı zamanda genel menajer olan bill belichick kendisi ile devam etmek istemezse belki de farklı bir forma ile izleyebiliriz büyük efsaneyi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın