resim
Bekir İrtegün
Görev:Teknik Direktör
Takım:Tuzlaspor
Yaş:40
Uyruk:Türkiye
  • 9
    ben biraz duygusal adamım. sürekli olmayacak şeylerde empati yapmaya çalışır, olmayacak şeylere üzülür dururum. küçükken süleymanu gol yediğinde üzülürdüm mesela. golü biz bile atsak o adam gol yediğined üzülüyordum. çünkü öyle düşüyordu ki suratı. o kadar üzüntülü bir ifadeye bürünüyordu ki canım acırdı. aynı şekilde geçen sezon 4-2 biten beşiktaş maçında delgado nun atılmasına üzülmüştüm. haksız yere atılmıştı çünkü morali bozulmuştu vs vs.

    şimdi de bu maçı izliyorum bekir'i hangi pozisyonda görsem sürekli beceriksizlik sonucu bir üzüntü oluyor adamda. sürekli eli başına gidiyor ve başaramadığı için o takımda oynayamayacağı için üzülüyor. eh be bekir madem büyük tempolu takımlarda oynayamayacaksın neden gelirsin güzel şehrinden, takımından buralara. neden benim içimi burukluk kaplamasına yol açarsın. antepte maç başına para alıyordun, galibiyet primi alıyordun. güzelce şirin ailenle geçirirdin be bekir. bu kadar mutsuz olmazdın. küçük takımın mütevazi adamı olurdun. oluyor mu böyle, üzülüyorsun boşu boşuna.

    not: lütfen bu entry den sonra yine takım haini, başka takımın futbolcularına üzülen, onların safını tutan kişi olarak görünüz beni. saygılar.

    bekir you have to go back yavrucum, you have to go back!
App Store'dan indirin Google Play'den alın