• 35838
    "kombinelerde neredeyse doyma noktasındayız, 40 bini aştık. loca satışlarında da çok iyi gidiyoruz. özellikle son transferlerimizin ardından kombine ve loca satışlarında çok iyi duruma geldik. forma yetiştiremiyoruz. türk telekom stadı'nın kapasitesinin 10 binin üzerinde artırılması için başvuru yaptık."

    "taraftarımızın özellikle önümüzdeki iki maçta saha kapatmaya yönelik provokasyonlara ve ajanlara dikkat etmesini öneriyorum. bir oyun varsa, biz bunu bozarız.”

    "galatasaray'a karşı ciddi bir cephe var. ciddi bir algı yönetimi var. biz bu cepheyi de bozarız, varsa oyunlarını da bozarız. bizim gücümüz buna rahatlıkla yeter. bizim ana hedefimiz yabancı takımları yenmek ve dünyanın tepesine olan yürüyümüşüzü sürdürmek. biz herkese 10 numara ile başlarız, tff ve kurumları da dahil. biz geçen sezon yarışı kaybeden rakiplerimizin kendi taraftarlarına şirin gözükmek için yaptığı açıklamaları gördük. biz geçen sezon şerefli bir şampiyonluk kazandık. kurulların ve hakemlerin galatasaray'a rahatça kart çıkarması bizim için rahatsız edici. galatasaray lehine hata yaparsanız cezalandırılırsınız, aleyhine hata yaparsanız verin sarı kartı kırmızı kart korkmayın! nasıl olsa başkanı ve teknik direktörü konuşur ceza alır!''

    "kulüpler birliği'ne 'birlik' demeye dilim varmıyor. çünkü içinde bir kulüp yok. bizim için de şu anda kulüpler birliği yok hükmündedir."

    "biz galatasaray'ın oyuncularıyla dünya üçüncüsü olunurken 'bu başarı bizimdir' demedik. ben şenol hocanın yerinde olsam emre mor'u, adem büyük'ü milli takıma alırdım ama almadı. saygı duyuyorum."

    mustafa cengiz
App Store'dan indirin Google Play'den alın