resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 3555
    oruç tutmak suretiyle fethullahçı maklube örgütünün pilavının içindeki taşları ayıklayarak galatasaray’a puan kaybettirmiştir.

    bahse konu futbolcu galatasaray’ın tarihini değiştiren futbolcudur. türkiye’de gol bölgesinde 7/24 pres yapan ilk forvettir. galatasaray tarihinden hagi, terim ve kendisini çıkarın bir çok şey eksik kalır.

    terör örgütü üyesiymiş; öyle diyorlar. türkiye’de terörist olmak akşamdan sabaha değişebilecek birşey. iddia ediyorum seni terörist ilan edenler bile yarın terörist ilan edilebilir. hatta ve hatta arkasında durmayın bakın bakalım ekrem imamoğlu bile bir gecede nasıl terörist ilan ediliyor. darbeciler terörist, cemaatçiler terörist, onlara destek verenler de teröristse türkiye’de aktif siyasetçilerden futbolculara, işadamlarından öğrencilere pek az insan kalır. hakimleri atayan, askerleri atmayan, vali ve kaymakamları özellikler fetullahçılardan seçenler, tübitak’tan milli eğitim’e, yök’ten, bakanlıklara kadar heryeri fethullahçılarla dolduranlar, hakan şükür’ü yorumcu ve milletvekili yapanlar masum; hakan şükür terörist. darbeye karşı kılını kıpırdatmayanlar, ihbarların gereğini yapmayanlar masum, darbeyi öven tek bir cümlesi olmamış, darbeye katılmamış hakan terörist. bırakın bu işleri.

    fethullah’ı allah yapması apayrı bir tartışma konusu. onu sonuna kadar eleştirdik ve halen de eleştiriyoruz ama terörist işi farklı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın