• 2288
    emre mor'u, seri'yi, jimmy'i ve diğerlerini çok uygun maliyete kulübe katan yönetim.

    son derece akıllı insanlardan oluşuyor ve fatih terim gibi kulübün ekonomisiyle de ilgilenen bir hocaları var.

    şöyle ki 2012'de eboue için arsenal 8 m euro isterken fatih terim görüşmeleri bekletip işi 3,5 m euroya bitiren kişidir. bizimkilere kalsa 5-6'ya alacaklardı adamı, bunu abdürrahim albayrak bizzat anlatmıştı.

    ayrıca sırf taraftar mutlu olsun isteyip popülist davransalardı şu anda falcao 5 m euro bonservis ve yıllık 7 m euroya florya'da antrenmanlara çıkıyordu.

    bu adamlar geldikleri günden beri ffp belası ve maddi zorluklarla uğraşıyorlar.

    transferde de henüz pek karavanası yok. 2018-2019'a girerken forvet alamamak dışında büyük hata yok zaten o hatanın bedelini de acı bir şekilde ödedik.

    şimdilerde daha rahatlar hem şampiyonluk geldi hem de takımın iskeleti hazır.

    bu saatten sonra hem mbaye diagne'nin satışı hem de diğer ayrılacaklar ile birlikte diğer ülkelerdeki transfer tahtasının kapanmasını(ingiltere 8 ağustos) veya pazarlık yaptığımız takımların da blöflerini yemeyerek, alternatiflere de bakarak, bekleyerek, fırsat kollayarak en iyi oyuncuyu en ucuza getirmenin peşindeler.

    burada fatih terim'le ortak çalıştıkları da zaten biliniyor. ben bu çalışmalara hocayı da ekliyorum çünkü bizzat işin başında zaten.

    şimdi hal böyleyken diagne'den gelen paranın gideceği yeri, sonraki senelerde yine eksik bölgelere transfer yapabilmek için oyuncu satmamız gerektiğini falan da düşünüyorlardır sanırım. mevcut ffp anlaşmasını 4 yıllık yapan ve bizi avrupa'dan men tehlikesinden kurtaran kendileriydi diye hatırlıyorum.

    bu sebeple henüz hiçbir dayanağı olmayan haberler üzerinden eleştirmek veya kendileri üzerinden taraftara sallamak çok yersiz oluyor.

    2019-2020 sezonu yaz transfer döneminde şu ana kadar müthiş başarılıydılar. eğer son dönemeçte de gerekli takviyeler yapılabilirse ne ala, olmazsa da yapacak bir şey yok.

    artık öyle önüne gelen türke açlık sınırı 2 milyon euro, ilk gelen yabancıya 3 milyon euro yıllık ücret verme dönemini bitirdikleri için teşekkür ederim.

    size güvenimiz tam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın