• 108
    once tanimini yapalim; ziraat bankasi turkiye kupasi, grup maclarinin ilkidir (buradaki ilk vurgusu, bu macin ilk mac olduguna dikkat ceker). yani kaybetsek bile telafisi hayli hayli olan karsilasmadir.

    boyle bir karsilasmada tabii ki de yedek agirlikli bir kadroyla cikicaktik. boyle maclarda yedek kadroyla cikmayacaksak, o cocuklar ne zaman kendilerini gostermeye firsat bulacak, boyle maclarda genclere yer vermezsek ilk 11 tecrubesini nasil verecegiz onlara? ilk maclarinda kadikoy deplasmanina cikartarak mi?
    uzatmayacagim cunku detayli sekilde bu olaya #269488de baktim, eklemek istedigim sey; sen yillarini tribunde de gecirsen, fm kariyerinde kaldirmadigin kupa bile kalmasa, bu isi, cok sasiricaksin ama, idareciler daha iyi biliyor, rijkaard daha iyi biliyor. bu karari veren onlarken sana elestirmek dusmez, ulan adam tuvalate sictigi zaman hmm su sicratti diye elestirilir mi?
    icinizde ki yabanci dusmanligini baska yerlerde, baska sekilde beslemenizi ve takimimi rahat birakmanizi istiyorum.

    neyse cok ayri ama bahsetmeden gecemeyecegim, aydin yilmaz'a bugune kadar verilen egitim, sans, firsatlar yoldan gecen herhangi birine verilseydi suan en azindan bir anadolu takiminda as oynayan oyuncuya sahiptik. aydin yilmaz kendini ne zannediyor bilmiyorum ama bildigim tek sey bu takima ait olmadigidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın