• 186
    23 aralık 2018 galatasaray sivasspor maçı gösterdi ki galatasaray'da emre akbaba da döndüğünde en önemli eksik forvet olmuş olacak. yani hiçbir şey yapmadan yalnızca sakatlıksız* ikinci devre 10-15 gol atabilecek bir forvet aldığımızda bile şampiyonluk yarışında söz sahibi olabilecek bir kadromuz var.

    lakin 22. şampiyonluk o kadar kritik ki bu işi artık şansa bırakamayız.

    bu sebeple 2 forvet ve 1 stoper transferi bence olmazsa olmaz.

    maicon kesin gidici gibi. onu en az 5 m euro gibi bir rakama okutabilirsek bu rakam, bonservisi elinde olan bir forvetle birlikte bizi 1 forvet daha ve 1 stoperin kiralama/bonservis bedellerini karşılamamız için yetebilir.

    yani son maçları da göz önüne aldığımızda feghouli ve belhanda'nın bu oyunlarını sürdürmeleri halinde bizi şampiyon yapacak kadar iyi oynadıklarını da düşünürsek, satılmamaları daha da iyi olabilir.

    aslında her ikisi birden satılabilir diye düşünüyordum ama öyle etkililer ki ligin 2.yarısında bu ikilinin performansıyla uçabiliriz.

    bu dönem satılmaları halinde gelecek olan bonservisi önümüzdeki yaz transfer dönemine aktaramayacağımız için ara dönemde ne kadar verimli kullanabileceğimiz de meçhul.

    öyle iyi oyuncuları kimse devre arasında ucuza bırakmaz. takıma uyum süreci vs derken lig bitiyor zaten.

    bu sebeple kadroda iyi olan yerlerde pek oynama yapmadan 2 forvet ve 1 stoper ile kapatalım bana yeter.

    hatta sakatlanmayacağını bilsem 1 forvet bile yeter diyeceğim de demiyorum. malum emre akbaba'dan ağzımız yandı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın