resim
Anderson Souza Conceição
Takım:Al-Nassr
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.90
Uyruk:Brezilya
  • 324
    hep söylüyorum kendisi feghouli ile birlikte saf yetenek olarak ligin en iyi iki oyuncusundan biridir. şahsi fikrim tabi. ama ciddi devamlılık sorunları var. konsantre olabildiğinde sadece gol atmıyor, takımı da ciddi şekilde yönetebiliyor.

    rodrigues mesela, 3. bölgede ciddi tercih problemi olan bir oyuncuydu. ama ona rağmen bir yerlerimizi yırttık bu adam dört defa topu oraya getiriyor, üçünde sıvasa da birinde doğru hamleyi yapıyor, sen onsuz topu oraya getiremiyosun diye. tudor allem etti kallem etti hedef maçların hiçbirinde adam akıllı oynatmadı garry'yi. sonu malum. şimdi garry hakkında bir üst seviye için yavaş yavaş hazır olduğundan bahsediyoruz. aşmış görünüyor o problemini.

    bruma keza, mental olarak çok eskiği olmasına rağmen ligimizin çok üstünde oyuncuydu. o rodrigues'in aksine bunu çözerek veya çözmeye yaklaşarak o transferi yapmadı. potansiyeline yaptı adamlar o yatırımı. ama hala avrupa arenası için yeterli değil bruma. yine de standart hali bile neler yapıyordu ligimizde.

    talisca da benzer ama tek farkı var. konsantrasyon düşüklüğü yaşadığında lig seviyesine, hatta altına iniyor. konsantre olduğunda ise 3-4 basamak birden çıkıyor. performans aralığı rodrigues'e göre de, bruma'ya göre de çok geniş ve dalgalı. bizim çocukların standart performansı lig için yeterli oluyordu. talisca o noktada çok geriye çekiyor beşiktaşı. bir yandan da oynadı ligin çok çok üstünde işler yapıyor. hep geçen seneki lyon maçları geliyor aklıma. inanılmaz yönetmişti takımı. çok enteresan adam valla.

    bu arada talisca'nın 1.5 senelik performansı ile beşiktaş'ın şampiyonlar ligindeki cenkle birlikte en golcü oyuncusu olduğunu biliyor muydunuz? * tarihe bak be.
App Store'dan indirin Google Play'den alın